Trauma care i-a marcat copilăria lui Ruby. Vedeta a fost agresată de tatăl ei

Data publicării:
Ruby, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ruby, sursa foto Instagram

Ruby nu a avut o copilărie prea ușoară, artista a primit adesea bătaia de la tatăl ei. Vedeta retrăiește cu lacrimi în ochi acele momente grele din copilărie. 

Ruby a mărturisit de fiecare dată că singura care i-a fost alături în copilărie a fost mamaie, care i-a ținut loc și de mamă și de tată. Acum, artista și-a adus aminte de cele mai grele momente din copilăria ei. 


Tatăl lui Ruby era violent cu ea, mai ales când aceasta făcea câte o năzbâtie. Ruby a povestit în cadrul unei emisiuni TV, cu lacrimi în ochi: „Mi-am luat două bătăi originale de la tati, să le țin minte, eram micuță, așa era atunci, nu cu tablete. L-am supărat rău. Odată i-am furat banii din portofel ca să-mi iau rujuri și ochelari. În fiecare dimineață făceam la fel până m-a prins.”


Se pare că Ruby nu a fost un copil prea cuminte, căci și mamaie o mai pedepsea uneori dacă nu era cuminte, mărturisește vedeta: „Prima dată când m-am dus la discotecă, mă distram, era frumos, dar mi-au zis prietenii că mamaie a venit după mine cu un băț.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel