Transplantul de rinichi al Selenei Gomez, motiv de amuzament într-un serial. Ce mesaj au transmis producătorii

Data publicării:
Selena Gomez, instagram
Descriere foto: Selena Gomez, instagram

Selena Gomez a rămas șocată, după ce transplantul de rinichi pe care l-a suferit în urmă cu câțiva ani, a devenit motiv de glumă într-un serial.

Selena Gomez a trăit cea mai grea perioadă din viața ei, în urmă cu trei ani, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale și anume, un transplant de rinichi. Acum, această încercare grea prin care artista a fost nevoită să treacă, a devenit motiv de glumă în serialul „Salvaţi de clopoţel/ Saved By The Bell”, produs de NBC.

Gluma care face referire la problemele de sănătate ale lui Gomez este făcută la repornirea lui Peacock „Salvat de clopot”, în timpul celui de-al șaselea episod. Acolo, două personaje se ceartă pe subiectul cine a fost donatorul Selenei Gomez: "Știu cu certitudine că donatorul de rinichi al Selenei Gomez a fost mama lui Justin Bieber. Doamne, mi-aș dori să am telefonul meu ca să pot dovedi, spune un student. Într-o altă scenă, pe un perete din spatele studenților scria: "Are Selena Gomez chiar un rinichi?"

NBC Universal își cere scuze pentru Selena Gomez după ce una dintre cele mai noi emisiuni ale sale și-a batjocorit transplantul de rinichi.

Episodul a aprins reacții adverse pe rețelele de socializare, mulți dintre fanii lui Gomez venind în apărarea ei.
"Ne cerem scuze", a declarat NBC într-un comunicat emis luni la CNN. "Nu a fost niciodată intenția noastră să facem glume pe seama stării de sănătate a Selenei. Am luat legătura cu echipa ei și vom face o donație pentru organizația de caritate, The Selena Gomez Fund for Lupus Research la USC."


Gomez a dezvăluit în 2017 că a suferit transplantul după ce s-a luptat cu lupusul timp de câțiva ani. Ea a primit rinichiul de la cea mai bună prietenă a sa, Francia Raisa, care a adresat incidentul și scuzele ulterioare pe Twitter.
„Apreciază scuzele, dar să nu uităm de donatorii care s-au simțit jigniți și respinși din grafitti-ul de pe perete”, a scris ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel