Transformarea care le-a adus victoria lui Wrs şi lui Emilian. Ei sunt câștigătorii sezonului 18 Te cunosc de undeva!

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! și-a desemnat aseară câștigătorii celui de-al 18-lea sezon al transformărilor: WRS şi Emilian. Cu o super transformare în Disturbed – The Sound of Silence, băieţii au obţinut cel mai mare punctaj al serii.  

Cele patru cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol care au luptat în finala transforming show-ului de la Antena 1 au fost Emi şi Cuza (câştigătorii celui de-al 17-lea sezon), Jo şi Liviu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT. Nu doar echipele finaliste au făcut spectacol în finala Te cunosc de undeva!, ci şi colegii lor nefinalişti, care au performat în afara concursului. Punctajul lor a început de la 0, iar cele patru echipe de finaliști au primit puncte de la jurații Te cunosc de undeva!, de la echipele care nu au intrat în marea finală și de la publicul prezent în sală.


Seara a debutat cu un moment în forţă, adus pe scena Te cunosc de undeva! de o echipă care şi-a adjudecat în palmares două ediţii câştigate şi a fost la un pas să intre în finală – Eliza şi Cosmin Natanticu. Nici de această dată ruleta nu a fost prea blândă cu ei, cei doi primind o piesă grea, într-o limbă complicată - Goran Bregovici cu Kalashnikov. Prima echipă finalistă care a intrat pe scenă a fost cea formată din Emi şi Cuza, care au primit o piesă care a necesitat o super tehnică vocală - Hozier cu Take Me To Church. În continuare, Sore şi Emma de la ZU au strălucit cu un moment de cabaret - Christina Aguillera si Pink! - Lady Marmalade, în vreme ce Connect-R şi SHIFT i-au emoţionat pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare cu piesa I’ll Be Missing You, interpretată de Sting şi Puff Daddy.

Cei doi artişti au dedicat momentul lor în memoria regretatului artist NOSFE. Feli şi Nicolai Tand au readus zâmbetele pe platou, cu o transformare veselă în O-Zone – Dragostea din Tei. De mari emoţii n-au scăpat nici Jo şi Liviu Teodorescu, ce au primit la ruletă unul dintre cele mai mari nume ale muzicii rock – Steven Tyler de la Aerosmith cu piesa I don’t want to miss a thing. După ce încă de la început s-au prezentat drept Tuşa şi Nepotu’, Rona şi Johny au adus şi în finală căldura relaţiei de familie la Te cunosc de undeva! cu transformarea în Modern Talking şi piesa No face, No name, No Number. Ultima transformare le-a aparţinut lui WRS şi Emilian, care au avut de interpretat o piesă foarte grea din punct de vedere vocal şi care i-a scos din zona de confort - Disturbed – The Sound of Silence.  


Misiunea juraţilor a fost mult mai grea de această dată, deoarece miza a fost mult mai mare. După ce şi-au anunţat notele, a venit rândul concurenţilor să acorde cele 5 puncte, pentru ca la final, publicul să joace şi el un rol important în alegerea câştigătorilor celui de-al 18-lea sezon. Wrs şi Emilian au fost desemnaţi câştigători, în aplauzele tuturor celor aflaţi pe platoul de filmare. 

 


 “Mulţumim că ne-aţi cooptat în această echipă minunată. Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna!”, a dezvăluit WRS după aflarea verdictului, în vreme ce Emilian a completat: “Ne bucurăm din suflet că am reuşit să câştigăm sezonul cu numărul 18. Nu îmi vine să cred, abia peste câteva zile cred că voi realiza cu adevărat ce s-a întâmplat aici. Vă iubesc pe toţi şi de la fiecare dintre voi cred că am învăţat câte ceva! Si sunt foarte mândru de tine, WRS!”. Cei doi artişti au donat premiul în valoare de 15.000 de Euro pentru o cauză nobilă şi şi-au adjudecat în palmares trofeul Te cunosc de undeva!. 

 


Transforming show-ul continuă cu o ediţie specială - un regal al transformărilor spectaculoase, difuzată în Ajun de Crăciun, de la ora 20:00 la Antena 1. Cine sunt concurenţii care vor aduce spiritul Crăciunului pe scena Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor afla în curând. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 18 dec 2022, 11:04 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play