Traian Băsescu a fost externat. Soția fostului președinte a facut primele declarații

Data publicării:
Sursa foto: Traian Băsescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Traian Băsescu, Facebook

Traian Băsescu a fost externat, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Traian Băsescu s-ar fi externat din Spitalul din Bluxelles, unde a fost internat de urgență, potrivit Adevărul. Vestea a fost dată de soția fostului președinte, Maria Băsescu, când a fost întrebată de reporterii de la România TV, despre starea de sănătate a acestuia. 

"Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă", a precizat Maria Băsescu, potrivit Adevărul.

Aceasta a mai fost întrebată de jurnaliști și despre ce vor face cei doi, după ce vor părăsi vila de protocol, pentru că familia Băsescu a pierdut dreptul de a sta în imobilul de la stat.


„Nu e prima oară când ne mutăm, deci nu ne este aşa greu. Nu ştiu unde o să mergem, o să vedem”, a spus Maria Băsescu.

Traian Băsescu a fost internat de urgență în Franța

Fostul președinte Traian Băsescu s-ar afla internat într-un spital din Franța, transmite Realitatea Plus. Europarlamentar PMP, fostul președinte ar fi ajuns la o clinică din Paris, după ce ar fi suferit un AVC. Potrivit surselor citate, fostul președinte s-ar fi dus cu tensiune mare la un spital din București, iar apoi a fost diagnosticat cu accident vascular.

În aceste momente, potrivit acelorași surse, Traian Băsescu nu este într-o stare de sănătate deloc bună. Înainte să ajungă la Paris, el ar fi mers și la București, într-un spital, pentru a-și verifica starea de sănătate. Fostul președinte al României ar fi trebuit să plece luni la Bruxelle., potrivit dcnews.ro

Traian Băsescu a ajuns, ulterior, internat în Belgia

Traian Băsescu ar fi fost internat apoi la un Spital din Capitala Belgiei, cu un diagnostic destul de grav. Cătălin Lucian Iliescu, fost senator și apropiat al lui Traian Băsescu, a oferit acum câteva zile informații despre starea în care se afla fostul președinte, potrivit wowbiz.

„E o stare gravă, nu este bine deloc. Nu mai vorbește, și-a pierdut vocea. La Spitalul Militar inițial a refuzat internarea. În urma unui AVC… asta pare, o semipareză. În general, cei care suferă AVC își pierd vorbirea”, a declarat Lucian Iliescu.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel