Traian Băsescu, primele declarații după ce a fost externat din spital. Cum se simte fostul președinte al României: Recomandarea medicilor este că...

Data publicării:
Sursa foto: Traian Băsescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Traian Băsescu, Facebook

Traian Băsescu a făcut primele declarații după ce a fost externat din spital. 

Traian Băsescu a ajuns pe mâna medicilor din Bruxelles, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate grave. După mai multe investigații, fostul președinte al României a fost externat din spital și a făcut primele declarații în acest sens. Acesta a mărturisit vă a ajuns la spital din cauza unei pneumonii care nu a fost tratată la timp.

Traian Băsescu, primele declarații după ce a fost externat

Fostul președinte a declarat că, în ciuda problemeleor de sănătate cu care s-a confruntat, încă mai are energie. De asemenea, acesta a precizat că medicii i-au recomandat să evite aglomerația și să poarte mască.

„Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un covid.

Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aeroporturi, în avioane, să port mască tot timpul', a declarat Traian Băsescu, conform spynews.ro.

Traian Băsescu: „Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm„

După externare, Traian Băsescu se pregătește să se mute din vila de protocol, în care și-a petrecut ultimii ani. Acum, fostul președinte al României este în căutarea unui apartament pe care să-l cumpere sau să-l închirieze. 

„Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm și să ne conformăm legii. Printre altele, eu am și curiozitatea dacă această lege este constituțională.(…) Am văzut speculații de genul 'i-au luat lui Băsescu SPP-ul, acum o să spună secretele țării'. Nu. Niciodată nu o să dezbrac cămașa de fost președinte și nu o să uit că am fost 10 ani președintele țării și am obligația ca ceea ce știu numai eu și alți lideri politici importanți să rămână în capul meu și atât', a mai transmis politicianul.

Fostul politician a precizat că își dorește un apartament cu trei camere și să aibă o stație de metrou acasă, dar și piața. 

„Ar trebui să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani. Să avem magazine în apropiere, o piață, o stație de metrou. Ne-am dori un apartament cu trei camere, că trei camere de ajung având în vedere facturile uriașe care vin la încălzire și electricitate', a mai zis acesta.

Traian Băsescu, despre zvonurile potrivit cărora ar urma să se mute în locuința fiicei

„Acolo nu se poate. Am văzut și un reportaj destul de neplăcut precum că ar fi fost ilegal achiziționată. Nu. Este un apartament, și nu o vilă, într-o construcție cu 12 alte familii. Clădirea nu a fost revendicată și a intrat sub incidența legii 10, care dădea dreptul chiriașilor să cumpere, indiferent dacă mai aveau locuințe în București', a declarat el, conform Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel