Tragedie la metrou. O femeie a murit după ce lesa blocată în uși a câinelui a tras-o pe șine

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O femeie a murit după ce lesa câinelui pe care o avea prinsă de talie a tras-o pe șina metroului care pleca din stație.

Incidentul tragic s-a produs în San Francisco. O femeie de 41 de ani a murit după ce a fost trasă pe șinele metroului de câinele său, scrie Metro.

Amy Adams se afla pe peron cu câinele ei. Avea lesa acestuia prinsă de talie când a urcat în metrou. Chiar înainte ca ușile să se închidă, ea s-a hotărât să coboare, iar câinele a rămas în vagon, atunci când ușile s-au închis în spatele ei. Astfel metroul a plecat cu câinele încă în vagon, iar femeia a fost trasă după el, pe șine. Animalul, care se pare că ar fi câine de serviciu, nu a fost rănit. În San Francisco câinii de serviciu au voie în vagoane, în timp ce alte animale au accesul permis doar în cuști speciale.

Iubitul femeii a asistat la moartea ei Se pare că femeia a decis să coboare din metrou după ce făcuse cu mâna spre un bărbat despre care martorii spun că ar fi iubitul ei. Acesta ar fi asistat la moartea tragică a iubitei lui, fără să poată să o salveze. Câinele ar mai fi călătorit încă o stație, iar apoi ar fi fost luat de o femeie care a văzut ce s-a întâmplat. Aceasta a spus că ciobănescul german avea o vestă de câine de serviciu.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel