Tragedie în familia lui John Ventimiglia, din Sopranos. Fiica actorului a murit la doar 25 de ani, la două luni după ce a devenit mamă: "Odele a fost extraordinară"

Data publicării:
John Ventimiglia, Odele, Captură video YouTube/ Foto Facebook
Descriere foto: John Ventimiglia, Odele, Captură video YouTube/ Foto Facebook

Odele, fiica actorului John Ventimiglia,  a murit la 25 de ani

Odele Cape Ventimiglia, fiica actorului John Ventimiglia din The Sopranos, a murit pe 12 ianuarie. Ea avea 25 de ani. 

Familia actorului din The Sopranos, John Ventimiglia, deplânge moartea fiicei sale, Odele Cape Ventimiglia. 

Tânăra în vârstă de 25 de ani s-a stins din viață pe 12 ianuarie, potrivit unui necrolog, anunță E News. Mama ei, Belinda Cape, a confirmat, de asemenea, vestea într-o postare pe Facebook pe 21 ianuarie.

"Cu inima frântă că trebuie să postez anunțul de înmormântare al scumpei noastre Odele", a scris ea. 

"Sora ei, Lucinda, și cu mine am fost copleșite de mesajele de susținere și dragoste pe care le-am primit, precum și de amintirile voastre despre cât de prețuită a fost Odele pentru atât de mulți. Odele a fost foarte iubită și lasă un gol imens în viețile noastre."

 

Cauza decesului lui Odele nu a fost dezvăluită. Potrivit postării de pe Facebook a Belindei, o slujbă de înmormântare a avut loc în Brooklyn, New York, pe 26 ianuarie.

Pe lângă părinți și sora ei, în urma lui Odele a rămas și fiica ei  Shiloh, în vârstă de 2 luni. Potrivit necrologului, familia le-a cerut celor îndurerați să doneze pe un cont GoFundMe în loc să trimită flori pentru a ajuta la acoperirea viitoarelor costuri de educație ale lui Shiloh.

 

"Odele a fost extraordinară", se arată în necrolog, "și ne va lipsi pentru totdeauna".


Potrivit People, Lucinda, sora ei, i-a adus, de asemenea, un omagiu lui Odele pe rețelele de socializare.

"Cuvintele nu vor fi niciodată suficiente pentru a exprima durerea pe care o simțim cu toții", a scris ea pe contul ei de Instagram, care a devenit între timp privat, potrivit publicației. "Mi-am iubit foarte mult sora mai mică și îmi voi petrece restul vieții căutând-o în toate lucrurile".

Lucinda a adăugat: "Eu și familia mea suntem foarte recunoscători pentru toată grija și sprijinul pe care le-am primit în această perioadă imposibilă. Niciodată nu a fost mai clar cât de mult a însemnat ea pentru atât de mulți oameni. Transmitem dragoste tuturor celor care încearcă să facă față pierderii ei - aveți grijă unii de alții și păstrați-o pe Odele în gândurile voastre."

 

John Ventimiglia l-a interpretat pe bucătarul Artie Bucco în serialul "The Sopranos", apărând în 36 de episoade ale dramei HBO, potrivit IMDB. De asemenea, a apărut în "Law & Order", "Blue Bloods", "The Good Wife" și "Jessica Jones".

E! News a contactat un reprezentant al lui John, actorul care l-a interpretat pe Artie Bucco în The Sopranos, pentru a face un comentariu, dar încă nu a primit răspuns.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel