Tragedie fără margini pentru Sinéad O’Connor. Fiul său de 17 ani s-a sinucis: "Copilul meu, te iubesc!"/ FOTO

Data publicării:
Sinéad O’Connor, sursa instagram
Descriere foto: Sinéad O’Connor, sursa instagram

Sinéad O’Connor trece prin momente cumplite, după ce fiul ei, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Băiatul a fost dat dispărut în urmă cu două zile.

Sinéad O’Connor este în doliu, după ce fiul ei și-a pus capăt zilelor. Tânărul a fost dat dispărut în urmă cu două zile.

Artista a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, scriind că "a decis să pună capăt luptei sale pământești" și a cerut ca "nimeni să nu-i urmeze exemplul".

În primele ore ale dimineții de sâmbătă, O'Connor a scris pe Twitter: "Frumosul meu fiu, Nevi'im Nesta Ali Ali Shane O'Connor, însăși lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace.", potrivit THE GUARDIAN.

Poliția a confirmat sâmbătă vestea morții adolescentului.

Shane O'Connor era dat dispărut de joi. Tânărul în vârstă de 17 ani dispăruse din Newbridge, comitatul Kildare, și a fost văzut ultima dată vineri dimineață în zona Tallaght, Dublin 24, a declarat Gardaí. În apelul lansat din nou vineri, ofițerii au declarat că sunt îngrijorați pentru bunăstarea sa.


La momentul respectiv, cântăreața postase mesaje sincere pe rețelele de socializare în care îi cerea fiului ei să o contacteze. "Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a cizelat degeaba acel zâmbet frumos de pe fața ta frumoasă", a scris ea pe Twitter.

"Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog să nu o oprești să bată. Te rog să nu-ți faci rău. Du-te la Gardai și hai să te ducem la spital. Acesta este un mesaj pentru fiul meu, Shane. Shane, nu mai e amuzant să dispari așa ceva. Mă sperii de moarte. Poți să faci ceea ce trebuie și să te prezinți la o secție Gardai. Dacă ești cu Shane, te rog să suni la Gardai pentru siguranța lui."

Gardaí a confirmat faptul că operațiunile de căutare a tânărului de 17 ani s-au încheiat. "În urma recuperării unui cadavru în zona Bray din Wicklow, vineri, 7 ianuarie 2022, apelul privind persoana dispărută în legătură cu Shane O'Connor, 17 ani, a fost suspendat", a declarat un purtător de cuvânt pentru Irish Mirror.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel