DUBLĂ TRAGEDIE. Bolnav de COVID-19, mușcat de șarpe

Data actualizării: | Data publicării:
Ross Cains, pixabay
Descriere foto: Ross Cains, pixabay

Un bărbat a fost mușcat de un șarpe, după ce a fost diagnosticat cu virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume.

Ian Jones a ajuns de urgență la Terapie Intensivă după ce a fost mușcat de o cobra regală neagră într-un sat din nord-vestul țării Indiei. Acesta a fost diagnosticat și cu COVID-19, iar în urma mușcăturii a rămas orb și pralizat.

Fostul lucrător din domeniul sănătății, care locuiește pe insula Wight împreună cu familia sa, se afla în India de luni de zile, acolo unde conduce Sabirian, o întreprindere socială susținută de organizații caritabile care urmărește să-i ajute pe oameni să își schimbe ieșirea din sărăcie.

Familia sa a povestit despre ceea ce s-a întâmplat în Jodhpur, Rajasthan, dar l-a descris pe domnul Jones drept „luptător”, spunând că speră că orbirea și paralizia sunt temporare, potrivit Dailymail.

Fiul lui Jones, Seb, a spus că tatăl său a experimentat deja malarie, febra dengue și Covid-19, dar „a rămas ferm în ​​hotărârea sa de a rămâne în țară și de a-și continua munca pentru a ajuta oamenii care aveau nevoie de sprijinul său”.

El a spus: „Nu a reușit să călătorească acasă din cauza pandemiei și, ca familie, am înțeles dorința sa de a sprijini în continuare numeroasele persoane care se bazau pe el. Sincer nu ne-a venit să credem. A fost într-adevăr un touch and go, dar el este stabil în acest moment, deși are paralizie în picioare și orbire, ambele sperând că sunt temporare, dar este clar că va trebui să rămână în spital. Suntem extrem de recunoscători colegilor săi de acolo, care  s-au adunat în jurul său în aceste momente, așa cum a făcut-o și noi pentru ei."

Action Community Isle of Wight, care deține Sabirian, a creat o pagină GoFundMe pentru a strânge fonduri pentru a acoperi costurile medicale ale domnului Jones și în speranța că va putea fi transportat acasă: „El se confruntă acum cu un drum lung spre recuperare și facem apel la orice sprijin de strângere de fonduri pe care oamenii îl pot oferi pentru a ne ajuta să-i acoperim costurile medicale, până când va putea fi adus în cele din urmă acasă. Sperăm că în curând va putea să se întoarcă la munca pe care o iubește și să-i susțină pe cei care au nevoie de el, dar chiar acum are nevoie de tot ajutorul nostru pentru a trece prin această bătălie pentru a supraviețui”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel