Tradițiile la care nu renunță vedetele de Paște. Adelina Pestrițu: Am învățat asta de la bunica mea

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Vedetele au dezvăluit care sunt tradițiile la care nu renunță de Paște.

Vedetele au câteva tradiții sfinte de Paște, peste care nu trec în niciun an. Adelina Pestrițu, spre exemplu, spune că a moștenit mersul la biserică de la bunica ei, lucru pe care vrea să-l transmită mai departe fetei ei.

"Mersul la biserică. De când eram mică, am învățat asta de la bunica mea, s-a moștenit. Înainte de Paște, mergeam la toate slujbele, eram foarte fericită să fiu alături de ea, ea fiind și foarte credincioasă. Chiar dacă acum nu mai e printre noi, îmi amintesc cu drag cum se trezea la 4-5 dimineața și citea câteva ore rugăciunile și la asta nu am renunțat și vreau să o transmit mai departe copilului meu. ", a declarat Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea", de pe ProTV.

Vedetele nu renunță la sărbătorile petrecute în familie

Chiar dacă în timpul anului se află departe de locul natal, sărbătorile reprezintă prilejul perfect pentru celebrități, de a petrece timp prețios cu cei dragi.

"Tradiția de Paște peste care nu sar niciodată este să îmi petrec sărbătorile alături de mama mea. E momentul nostru intim de bucurie, avem o relație foarte apropiată, iar în acele momente ne bucurăm de timpul petrecut împreună.", a spus Cosmina Păsărin

"Mergem de Înviere la biserică în familie. Nu cred că a fost niciun an în care să nu fiu cu ai mei, deci mergem cu toții la biserică. Anul acesta se nimerește să fim în formulă extinsă, pentru că avem mai mulți sărbătoriți și vom merge la biserica la care mergeam de când eram copil, la Târgoviște.", a continuat  Oana Mirea.

Amna nu renunță la concursul de ciocnit ouă cu fiul ei

Un obicei prețios de Paște pentru Amna, în fiecare an, este momentul în care ciocnește ouă roșii cu fiul ei. Artista mărturisește faptul că mereu cel mic câștigă această competiție.

"Întotdeauna ciocnesc cu băiețelul meu și îl las să câștige. E un concurs pentru el, să câștige, să spargă el oul.", a spus amuzată Amna.

"Nu renunț la vopsitul ouălor. Este clasic, toată lumea face asta, fac asta mereu cu părinții, tot timpul sărbătorile sunt în familie."  a adăugat și Manuela Lupașcu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel