Tradiția de Crăciun pe care Felicia Filip o urmează în fiecare an: „Pomul nostru primește un nume” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Felicia Filip a fost prezentă în emisiunea Întâlnire cu Arta, realizată de Georgiana Ioniță Toader la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit care este tradiția de Crăciun care o bucură cel mai tare. Celebra soprană și soțul ei își „botează” bradul, în fiecare an. 

„Din două puncte de vedere putem privi sau putem povesti cum ne petrecem această sărbătoare. În primul rând, în familia mea și tot în primul rând, la Opera Comică pentru Copii. Dacă vorbim de familia mea, dacă vreți sunt, nu paralele, ci îngemănate aceste două stări, pentru că dacă am procurat, ne-am ales pomul de Crăciun, el este în așa fel ales încât să fie atât de bine locul acolo, ca și când dintotdeauna el a existat și dincolo de sărbătoarea sfântă, parcă rămâne acolo împreună cu noi, ca un personaj, ca un un prieten bun al nostru plin de viață, care ne dăruiește. 

Și atunci pomul acesta de Crăciun este întotdeauna cel mai frumos pe care l-am văzut până atunci. El are viață, pentru că e împodobit în așa fel în acea săptămână sfântă, în ziua în care într-adevăr se împodobește bradul și cântăm colinde. Îl împodobim în același timp, se învăluie parfumul bradului cu mireasma pregătirilor de iarnă, însemnând parfumul prăjiturilor, parfumul cozonacului ce se coace și a altor bunătăți ce ne așteaptă”, a declarat Felicia Filip în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectcaola și DC News. 

 

VIDEO:

 

 

Felicia Filip: „Noi ținem post în această perioadă și avem și această bucurie a așteptării”

 

 

„Noi ținem post în această perioadă și avem și această bucurie a așteptării care trebuie să fie și foarte cu grijă măsurată, în aceste momente. 

Pomul nostru de Crăciun primește un nume. În fiecare an, pomul nostru de Crăciun are un nume frumos, care este inspirat de relaționarea pe moment, să zicem, cu unul din prietenii noștri cei mai dragi și pe rând, prietenii noștri cei mai dragi în această perioadă se află în casa noastră, se află în sufletul nostru. 

 

În ultimii ani au avut fie nume de fată, fie nume de băiat. Pentru că atunci când suntem copii există doar această dimensiune  copil, copilărie, bucuria copilului,  bucuria copilăriei de a reuși să trăiești atât de frumos. 

 

Și apoi, avem fiecare dintre noi șansa, trăind și retrăind acum copilăria, găsim răspunsuri și mai ales acea putere de a trece peste orice întâmpinăm în timpul acesta minunat al vieții noastre, încărcat cu atâtea lucruri bune, mai puțin bune, frumoase ș.a.m.d. 

Este tolba, dacă vreți, a purtătorului de cadouri și apoi posibilitatea noastră și acea stare de a alege din nenumăratele cadouri acelea ce ne sunt de folos, ce ne sunt de ajutor și de bucurie”, a mai povestit artista. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel