Toto Cutugno, diagnosticat cu o boală incurabilă. Artistul a fost internat de urgență

Data publicării:
Sursa foto: Tuto Cutugno, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Tuto Cutugno, captură YouTube

Toto Cutugno a fost internat de urgență. Artistul a fost diagnosticat cu o boală cumplită. 

Toto Cutugno, în vârstă de 78 de ani, suferă de cancer metastatic la prostată. Artistul și-a anulat toate concertele, după ce a ajuns de urgență la spital. Cântărețul trebuia să susțină un concert în România pe data de 8 mai. Din nefericire, și acesta a fost anulat din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Cutugno a suferit în trecut o operație de cancer la prostată și extirparea unui rinichi. 

Toto Cutugno, diagnosticat cu cancer metastatic la prostată

„Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală', informează Eventim.ro pe pagina sa de Facebook.

Cum și-a descoperit artistul boala

„Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră.

Am avut metastaze care aproape au ajuns la rinichi. Dacă nu făceam imediat operația, metastazele îmi ajungeau la rinichi și eram terminat. Profesorul Rigatti, medicul recomandat de Al Bano, mi-a salvat viața. Sunt, datorită lui Al Bano, un miracol', povestea Toto Cutugno în 2019.

Din nefericire însă, marele artist și-a pierdut atunci un rinichi, iar din această cauză nu poate sta mult timp în picioare.

„Mi-au scos rinichiul drept. Nu pot merge foarte mult. Și pot performa doar pe un taburet… timp de 3 ore în picioare nu pot sta. Al Bano este unul dintre cei mai adevărați și sinceri oameni pe care i-am cunoscut, el îți dă prietenia', a spus Toto Cutugno pentru Il Giornale.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel