Tot ce trebuie să știi înainte de a apela la procedura de laminare a sprâncenelor. Larisa Tănase: „Procesul durează între 30-40 de minute”

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Larisa Tănase, creatoarea sprâncenelor fericite, a fost invitată în emisiunea „Mi-Th Influencer”, unde a vorbit despre laminarea sprâncenelor.

 

Laminarea sprâncenelor este o procedură cosmetică de înfrumusețare care implică aplicarea unei soluții speciale pentru a fixa și a modela firele de păr ale sprâncenelor într-o anumită direcție. Este deja un trend în materie de frumusețe, iar femeile sunt tot mai interesate să afle despre această procedură care le promite sprâncene mai definite și mai îngrijite pentru o perioadă îndelungată. Procedura poate implica și alte etape, cum ar fi vopsirea sau umplerea sprâncenelor pentru a obține un aspect mai bogat și mai plin.

Tot ce trebuie să știi înainte de a apela la procedura de laminare a sprâncenelor

Laminarea sprâncenelor poate ajuta femeile care își doresc să își redefinească forma sprâncenelor sau să obțină un aspect mai îngrijit fără să fie nevoie de machiaj zilnic. Larisa Tănase, creatoarea sprâncenelor fericite, a spus în cadrul emisiunii „Mi-Th Influencer” tot ce trebuie să știi înainte de a apela la procedura de laminare a sprâncenelor.

„Sunt foarte multe femei care nu au fire de păr la sprâncene, dar ele își doresc laminare. Laminarea se recomandă doar pe acele sprâncene naturale, cu fire, care sunt dezordonate, neascultătoare și cresc în toate părțile, pentru că au fost pensate excesiv sau poate că au vârtejuri.

În primul rând, laminarea este o terapie din 3 pași, unde se pun niște produse astfel încât să le fixeze să stea cât se poate de natural. Evident că puteți vedea pe rețelele sociale, cât și în realitate, mai ales prin mall-uri, femei cu sprâncene laminate greșit. Sunt zbârcite în sus de parcă au băgat degetele în priză. Acele laminări nu sunt corecte. Sprânceana trebuie ușor culcată, potolită, delicată, să aducă valoare, iar la codiță să fie un efect de lifting. Acele femei care își fac o laminare greșită cu sprâncene zbârlite, aceea nu este laminare. Din punctul meu de vedere nu aduce valoare”, a spus Larisa Tănase, creatoarea sprâncenelor fericite, în cadrul emisiunii „Mi-Th Influencer”.

Cât durează procesul și efectul de laminare

Procesul de laminare a sprâncenelor durează în medie între 30-40 de minute, iar prețul variază în funcție de salon. Potrivit Larisei Tănase, efectul efectul se menține pe o perioadă de 3-4 săptămâni, iar costul acestei proceduri este de aproximativ 50 de euro, echivalentul a 250 de lei. 

„Procesul, ca tehnică, durează aproximativ în jur de 30-40 de minute. Se vopsesc la nevoie sau se deschid anumite fire care sunt prea închisă. Asta este foarte bine. La mine costă în jur de 50 de euro această procedură, echivalentul la 250 de lei. Eu fac cu 50 de euro orice stilizare de sprâncene, pensat, vopsit, laminare, henna. Îmi dedic o oră pentru acea clientă.

Eu pun preț pe schimbare și le spun clientelor, ca să vină la mine să le fac o schimbare, eu trebuie să am din ce, dacă ele nu au din ce, eu nu pot să lucrez. Pasul 1 este regenerarea, pasul 2 îndepărtarea dacă avem pigmenți vechi și apoi pensatul, vopsitul sau laminarea. Eu le spun clienților că efectul laminării la prima ședință durează 3-4 săptămâni maxim”, a mai precizat Larisa Tănase, creatoarea sprâncenelor fericite, în cadrul emisiunii „Mi-Th Influencer”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel