Tot ce trebuie să ştii despre semnificaţia spirituală a zilei 11/11

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor David Monje
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor David Monje

Ziua de 11 noiembrie este una specială din punct de vedere spiritual. 

Oamenilor le place să se uite la ceasuri și să spună: „Este 11:11, pune-ți o dorință”. Dar a spune o dorință la 11:11 are rădăcini în numerologie, unde fiecare număr are propriul său sens metafizic. Și ce este chiar mai semnificativ decât ora 11:11 a.m./p.m. în a unsprezecea zi a celei de-a unsprezecea luni a anului, respectiv 11 noiembrie. 

Semnificația 11/11 în numerologie

În numerologie, majoritatea numerelor sunt însumate până ajungem la un număr cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative. „Vederea acestui număr este modul universului de a ne spune să lăsăm această realitate materială în pace și să ne scufundăm adânc în spiritualitatea noastră”, a spus consilierul spiritual Kesaine Walker pentru Bustle, citată de Nylon.com. Ea a adăugat că este un moment bun să „rămâi deschis la mesajele pe care universul poate încerca să ți le trimită”. Practicantul mistic Krisy Belich a avut un alt mod de a spune: „Gândește-te la asta ca şi cum aura ta magnetică este supusă unui „control + alt + ștergere” spiritual”, a spus ea pentru Bustle.

11/11 în astrologie

În 2022, pe 11 noiembrie, Jupiter se află alături de Neptun în semnul Peștilor. Asta înseamnă amplificarea emoțiilor, a intuiției și a conexiunii cu divinitatea. Jupiter expandează, iar Neptun oferă noi canale prin care să manifestăm. Arhetipul Peștilor vorbește despre vis, imaginație și inspirație. 

11/11: Iată de ce trebuie să-ți pui o dorință!

11 noiembrie este una dintre cele mai bune date din calendarul acestui an. Numărul 11 este unul puternic în numerologie - înseamnă sensibilitate, intuiție, empatie și aliniere cu universul. Și când ai de două ori 11 la rând? Acestea sunt flăcările gemene, semne ale conexiunii sufletului pereche. Totodată, 11/11 îţi poate oferi o perspectivă suplimentară, empatie și intuiție pentru a manifesta viața pe care o dorești - și persoana pe care o vrei în ea. Iată ce trebuie să faci:

Cite;tecontinuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel