Tora Vasilescu, probleme de sănătate după infectarea cu COVID-19. Cu ce sechele a rămas actrița

Data publicării:
Tora Vasilescu, sursa facebook
Descriere foto: Tora Vasilescu, sursa facebook

Tora Vasilescu a mărturisit că a rămas cu sechele după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Pandemia de coronavirus a făcut tot mai multe victime și în lumea mondenă. Unii au reușit să facă față virusului care a împânzit o lume întreagă, alții și-au pierdut viața. Printre persoanele care au contractat noul coronavirus se află și marea actriță Tora Vasilescu și soțul ei, care deși au respectat măsurile de protecție și distanțarea socială au căzut prada virusului.

Tora Vasilescu a rămas cu sechele după ce s-a vindecat de coronavirus!

 Invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea" de pe PROV TV, Tora Vasilescu a povestit că ea și soțul ei nu au avut o formă severă a virusului, însă au avut grijă să respecte cu strictețe sfaturile medicilor.

”Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărei soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38. Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar nu știu cum, după trei zile l-am luat și eu, deși eu m-am simțit bine. O săptămână m-a ținut, am făcut febră, dar nu mare, apoi mi-am pierdut mirosul și am avut tuse, atunci m-am panicat puțin, dar am avut simptome ușoare”, a spus Tora Vasilescu în cadrul emisiunii "Vorbește lumea" .

După perioada în care a fost nevoită să stea în casă, Tora Vasilescu a povestit că medicii i-au transmic că are o parte din plămâni afectați. Din fericire, petele care au fost depistate la analize nu sunt o amenințare pentru starea ei de sănătate.

”Am avut niște dureri mari în spate, am crezut că e musculatura, dar n-au trecut, atunci mi-am dat seama că erau de la plămâni. Sechele sunt, în urma radiografiei au ieșit mici porțiuni care arată ca sticla mată pe plămâni, dar medicul a zis că este bine că sunt mici, apoi am avut și probleme cu respirația, aveam lipsă de aer”, a mai adăugat marea actriță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel