Topul zodiilor pe care nu le poți minți niciodată, pentru că se vor prinde imediat. Mihai Voropchievici: „Nu poți ascunde adevărul în fața lor”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele șase semne zodiacale pe care nu trebuie să le minți niciodată, dacă nu vrei să ai probleme. 

Există câteva zodii pe care este bine să nu le minți niciodată, pentru că ele te vor prinde imediat. Au o latură intuitivă foarte bine dezvoltată, lucru ce le permite să simtă „pericolul” ce se ascunde în spatele cuvintelor. Nu spunem noi acest lucru, ci celebrul numerolog Mihai Voropchievici, care a realizat topul celor mai intuitive semne zodiacale, potrivit Fanatik. Așadar, trebuie să fii foarte atent când vorbești cu Racii, Peștii, cu Scorpionul, dar și cu alte 3 zodii, care pot detecta imediat o minciună. 

 

Locul 1: Datorită intuiției lor dezvoltate, Racii pot găsi cu ușurință o limbă comună cu prietenii și nu în ultimul rând cu familia. Racii au în jurul lor o aură specială. Oamenii știu că Racul le va înțelege sentimentele sau emoțiile fără a fi nevoiți să le explice. Oamenii cu potențial intuitiv sunt, în general, creativi.

Locul 2: Dacă Peștii îți spun să ai grijă la acțiunile tale sau la sănătate, să știi că ești o persoană norocoasă. Peștii sunt buni sfătuitori, așadar! Știu să tragă semnalele de alarmă la momentul potrivit.

Locul 3: O altă zodie de apă intuitivă este Scorpionul, mai ales când vine vorba de alți oameni, fie că îi agreează sau nu. Scorpionii scanează imediat oamenii din jur. Reprezentanții acestui semn, literalmente, pot mirosi pe cei mincinoși. Descoperă repede o minciună. Feriți-vă să mințiți un Scorpion, pentru că l-ați pierdut! Scorpionii vor ști totul. Nu poți ascunde adevărul în fața unui Scorpion. Te intuiește atât de bine, dar nu-ți va spune în față acest lucru, chiar dacă e conștient.

Locul 4: Atenția lor asupra unei persoane sau a unei acțiuni în desfășurare este elongația intuitivității lor. E brațul mai lung al intuiției. Fecioarele observă fiecare lucru minuscul care se întâmplă în jurul lor. Dacă ai intrat în raza de acțiune a zodiei Fecioară, te cunoaște în doar un minut. Observă ceea ce alții nu sunt în stare să observe.

Fecioarele sunt și autocritice. Totul în jurul lor e un mister, pentru că Fecioara își dă seama că stăpânește un mister. Se simte de multe ori obligată să afle care e secretul tău și nu te lasă, te descoase, te toacă, te întreabă până nu scoate toate informațiile de la tine.

A cincea zodie cu intuiție puternică este o zodie de armonie, care păstrează armonia. Este Balanța. Balanța este, așa cum știți, hipersensibilă la orice, mai ales la sinele ei, la gândurile și sentimentele pe care le are. Nu e atât de critică și dură precum Fecioara, dar datorită darurilor sale intuitive e conștientă de toate potențialele pericole din viața sa.

Ultima zodie cu intuiție puternică este zodia Gemenilor. Gemenii sunt oameni foarte sociabili și știu, instinctiv, ce să spună pentru a calma oamenii. Gemenii știu ce vei spune dinainte de a spune. De multe ori, vine și îți termină propoziția pe care ai început-o, fără să se gândească la asta.

Te-ar putea interesa și: Meteo din bătrâni, cu Mihai Voropchievici: „Dacă plouă în mai, avem mălai”. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel