Topul zodiilor dificile în relaţii. Mihai Voropchievici: „Sunt firi independente totalmente, nu le place subordonarea”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik

Mihai Voropchievici a dezvăluit cu ce zodie poți întâmpina dificultăți într-o relație de iubire.

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, topul zodiilor care sunt cele mai dificile în relații. 

Fecioară

Au un concept al lor şi spun că nu au nevoie de nimeni, nu au nevoie de nimic, ei sunt cei mai buni, unici, extraordinari şi nu au nevoie de o altă persoană în viaţa lor ca să îi completeze. Fecioarele sunt firi independente totalmente, nu le place subordonarea. Ele au nevoie de libertate de acţiune, aşa că le place să considere că îşi pot procura singure orice au nevoie. Însă, trebuie să şi demonstrezi că eşti în stare. Sunt critici, distanţi, preferă să nu se deschidă în faţa nimănui pentru a rămâne stăpâni pe situaţie. Asta nu conduce decât la izolare şi la singurătate. Fecioarele cu greu se căsătoresc.

Scorpion

Au comportamente extreme când vine vorba de relaţii. Pot să fie afectuoşi şi fericiţi că sunt cu tine, iar după zece minute să fie distanţi şi morocănoşi. E greu de urmărit ce simte şi ce gândeşte în permanenţă un Scorpion, dar ei se aşteaptă totuşi ca tu să ştii. Nu vor oferi niciun amănunte despre secretele lor. Cu atât mai mult, Scorpionii sunt greu de citit şi acest lucru le îngreunează şi mai tare relaţiile. În compania unui Scorpion, tu trebuie să dai dovadă de o intuiţie fantastică ca să înţelegi care ar fi paşii următori de făcut în relaţie pentru că el nu îţi dă niciun fel de punct de sprijin. Sunt firi mai distante, iar de cele mai multe ori, frica de a fi răniţi îi împiedică să se deschidă în faţa unui partener. E mai mult valabil pentru bărbaţi.

Săgetător

Săgetătorului nu îi place să îşi ia angajamente şi cu atât mai mult când vine vorba de o relaţie. El va încerca să facă ceea ce simte, dar nu vrea să se simtă legat de o altă persoană. De aici, sfatul pentru cei care au o relaţie cu un Săgetător: nu le puneţi oprelişti. Nu încercaţi să puneţi hăţuri pentru că nu vor sta. Cu cât îi vei oferi mai mult spaţiu, cu atât beneficiile vor fi de partea ta. Săgetătorii sunt atât de dificili chiar de la început pentru că nu dau din start şanse relaţiei. Dacă simte că e ceva care nu îi avantajează, caută tot felul de subterfugii. Preferă flirtul liber, relaţiile casual. Ei caută în permanenţă să aibă relaţii care sunt confortabile pentru ei.

Capricorn

Capricornii nu ar fi atât de dificili dacă nu ar fi constant atât de precauţi. Fire pragmatică, Capricornul este ajutat de acest pragmatism în foarte multe situaţii, dar nu şi în relaţii. Capricornii au un fel aparte de a trata întâlnirile, care te lasă de multe ori cu impresia că eşti mai degrabă la un interviu decât la o întâlnire. Când vrei să stabileşti o relaţie cu un Capricorn parcă eşti acolo unde ţi se oferă un job. Cu alte cuvinte, Capricornul este foarte metodic, de multe ori aproape robotic când încearcă să cunoască pe cineva şi asta are drept cauză că se încrede foarte mult în raţiunea lui şi nu în sentimente. Iubesc cu creierul, nu cu inima.

Vărsător

Vărsătorii sunt la fel de independenţi ca şi Săgetătorii, dar nu le place să vorbească despre viaţa lor privată, cum nu le place să se simtă vulnerabili în faţa altei persoane. Pe cât e posibil, evită o inimă frântă decât să îşi complice existenţa într-o relaţie care, de multe ori, el o consideră că nu promite mult. Sunt persoane greu de citit şi de înţeles, deşi asta vor cel mai mult de la partenerii lor, ca aceştia să îi ghicească, să îi înţeleagă. Dacă văd că nu există un efort din partea partenerului în acest sens, îi mulţumeşte pentru timpul acordat şi nu motivează de ce au plecat. Niciodată nu vor veni cu argumente.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel