Topul celor mai bune mame, în funcție de zodie. Femeia Leu e cea mai copilăroasă, Fecioara critică iar mama Scorpion e mult prea protectoare

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Jonathan Borba
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jonathan Borba

Iată topul celor mai bune mame din zodiac

1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Mama Pești apreciază artele și își încurajează copiii să fie foarte creativi. De asemenea, își sprijină foarte mult copiii și îi lasă să încerce să se descurce singuri.

2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Această zodie ține programul copiilor ocupat cu lecții de muzică, sport, hobby-uri, activități sociale și tabere. Berbecii vor ca cei mici să fie aventuroși și să nu se ferească să încerce lucruri noi. Berbecii îi încurajează să înfrunte toate provocările cu capul sus și să lupte pentru ceea ce își doresc. 

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mamele Gemeni știu pur și simplu cum să vorbească cu copiii lor despre orice. Nu le ascund niciun secret. Unul dintre lucrurile care fac ca o mamă Gemeni să fie atât de unică este abilitatea ei de a-și înțelege copiii, indiferent de sexul sau de vârsta lor. De asemenea, ele dau cele mai bune petreceri și au cele mai bune idei de jocuri.


4. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Mamele Capricorn vor lupta până la moarte pentru copiii lor. Sunt feroce de loiale și le vor lua mereu apărarea. Aceste mame nu se joacă și își iau foarte în serios rolul de părinte. Ele le arată copiilor lor o bună etică a muncii și îi învață disciplina.

5. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mamele Taur sunt incredibil de răbdătoare, sunt reale și cu picioarele pe pământ. Ele pot fi, de asemenea, încăpățânate, ceea ce poate duce la unele probleme, dar se asigură cămicuții ei au o apreciere pentru frumusețe și natură.

6. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt mame grozave pentru că sunt atât de echilibrate și pașnice. Ele încurajează armonia în casă, iar atunci când există certuri între frați, ea este capabilă să vadă perspectiva fiecăruia și să ajute la găsirea unui teren neutru. De asemenea, majoritatea mamelor Balanță ar prefera să fie mai degrabă un prieten decât un părinte.

 

7. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mamele Rac sunt protectoare și grijulii. Copiii ei știu cât de iubiți și îngrijiți sunt. Uneori sunt un pic prea protectoare. Cu toate acestea, ele vor doar ca locuința lor să fie un loc plin de dragoste și confort.

8. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Mamele Săgetător au o inimă mare și vor să împartă lumea cu copiii lor. Cel mai probabil încep să călătorească cu ei de la o vârstă fragedă. mamele Săgetător sunt, de asemenea, foarte amuzante și vor ca cei mici să fie mereu copii.

9. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Orice este stricat, mama Fecioară va face tot posibilul să repare, fie că este vorba de o jucărie sau de o inimă frântă. De asemenea, au așteptări mari și pot fi puțin critice, dar totuși își iubesc foarte mult copiii. Mamele Fecioară au tendința de a fi perfecționiste și își pot stresa prea tare copiii dacă nu sunt atente.

 

10. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mamele Scorpion sunt intens intuitive și, de obicei, știu ce se întâmplă cu copilul lor înainte ca acesta să știe singur. Mamele Scorpion sunt loiale, oneste și protective, dar pot fi cu siguranță prea protectoare.

11. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mamele Vărsător vor să fie autentice. Ele  încurajează imaginația și  experimentele. Cu toate acestea, ele vor avea foarte puțină răbdare pentru crize de nervi sau orice fel de manifestare emoțională.

12. Leu (23 iulie - 22 august)

Mamele Leu sunt cele mai copilăroase mame. Le place să se joace cu copiii lor și să le ofere cadouri generoase. Cu toate acestea, mamele Leu pot fi puțin egocentrice, gândindu-se la copiii ei ca la o extensie a ei lor nu ca la propria lor persoană.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel