Top TREI zodii RĂSFĂȚATE de astre în luna APRILIE

Data publicării:
Sursa foto:unsplash, autor Mohamed Nohassi
Descriere foto: Sursa foto:unsplash, autor Mohamed Nohassi

Luna aprilie a anului 2022 este luna în care se petrece conjuncția Jupiter-Neptun cea care pe 12 aprilie aduce magie și dizolvă limitele. Trebuie să țineți cont de acest eveniment și să folosiți cu înțelepciune energia pe care v-o oferă. Iată zodiile care sunt extrem de avantajate în aprilie. 

Treceți peste haos, treceți peste confuzie și profitați de toate darurile pe care vi le aduce luna aprilie. Țineți cont de faptul că energia Peștilor, semnul în care se petrece conjucția Jupiter-Neptun, nu are limite. Puteți accesa vindecarea, atât cea de ordin fizic, însă mai ales cea emoțională și spirituală. 

Iată zodiile răsfățate de astre în luna aprilie:

RAC / ASCENDENT ÎN RAC

cuvântul-cheie: STUDII

Aveți ocazia în aprilie să învățați, vi se oferă energia necesară acestei zone a studiilor indiferent de vârsta pe care o aveți. Folosiți aspectele avantajoase ale lunii aprilie și luați în considerare chiar o reconversie profesională. Tot ce vi se spune luați, absorbiți toate informațiile care vin spre voi, căci vă vor folosi în viitor. Munciți în direcția aceasta a învățării, desigur, nu așteptați ca toate ocaziile să vă pice din cer, faceți voi primii pași și veți vedea că lucrurile se leagă. Aveți toate șansele să reușiți!

Este o lună nemaipomenită și pentru reluarea anumitor pasiuni sau pentru călătorii - care pot fi și de ordin spiritual. Rugați-vă, meditați, lărgiți-vă orizontul imaterial. 

Nu lăsați această lună să treacă, folosiți-o pentru a studia ceva, căci veți fi foarte avantajați. 

SCORPION / ASCENDENT ÎN SCORPION

cuvântul-cheie: BUCURIE

Având atât de multe planete în casa a 5-a a iubirii, veți putea găsi bucuria în toate sectoarele vieții voastre, însă în special în planul emoțional-relațional. Este o lună excelentă pentru a vă îmbunătăți relația cu copiii sau pentru a o privi diferit. Este o lună grozavă pentru a concepe dacă vă doriți copii.

Vă puteți îndrăgosti sau reîndrăgosti dacă sunteți deja într-o relație. Redescoperirea iubirii alături de partener în moduri la care nu v-ați fi gândit niciodată. Veți da dovadă de o capacitate grozavă de înțelegere și veți dori să vă împăcați cu cei din jurul vostru. Veți face cadouri și vă veți bucura voi înșivă de această latură a generozității pe care o puteți exprima liberi în aprilie.

Familia vă ajută să faceți investiții, poate vă cumpărați o casă, o mașină, un teren. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel