TOP SERIALE. Netflix a prezentat cele mai urmărite filme de pe platformă

Data publicării:
Tumisu , pixabay
Descriere foto: Tumisu , pixabay

Netflix a prezentat lista celor mai urmărite seriale pe care nu ar trebui să le ratezi.

Rezultatele care vor urma sunt un clasament realizat de celebra platformă Netflix, care a ținut cont în realizarea top-ului de numărul de utilizatori care au urmărit serialele în prima lună de la lansare.

Iată top-ul celor mai urmărite seriale de pe platforma Netflix:

5. Bridgerton – 63 de milioane de conturi - Opt membri apropiați ai familiei Bridgerton caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Serial inspirat de romanele de mare succes ale Juliei Quinn. Serialul are un singur sezon.

4. Tiger King – 64 de milioane de conturi - O poveste adevărată din lumea crescătorilor de feline mari, cu personaje excentrice și un asasinat comandat, în care un proprietar de zoo o ia razna. Serialul are un singur sezon.

3. Stranger Things – 64 de milioane de conturi - După dispariția unui băiat, un orășel descoperă un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale cutremurătoare și o fetiță foarte ciudată.

2. Money Heist – Casa de Papel – sezonul 4 – 65 de milioane de conturi- Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei, încercând să manipuleze poliția pentru a pune în aplicare planul unui geniu al infracțiunilor.

1. The Witcher – 76 de milioane de conturi - Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume haotică în care, adesea, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel