Top 6 cele mai așteptate filme din 2021. Nu trebuie să le ratezi

Data actualizării: | Data publicării:
NO TIME TO DIE | Trailer/ Sursa Youtube
Descriere foto: NO TIME TO DIE | Trailer/ Sursa Youtube

Iată 6 dintre cele mai așteptate filme care vor apărea pe marile ecrane în 2021.

Pandemia de coronavirus a dat mari bătăi de cap cinematografiei. Multe lansări de film au fost anulate sau amânate din cauza crizei sanitare din toată lumea. Dar 2021 se anunță a fi anul marilor ecranizări . Acestea sunt cele mai așteptate filme de anul acesta:


Malcolm și Marie 


Este un film care ii are in roluri principale pe Zendaya și John David Washington. Premiera filmului este așteptată pe datat de 5 febraurie, pe Netflix. Malcolm și Marie va fi o dramă profund intimă.


Iuda și Mesia Negru 


După ce a lansat o trailer-ul filmului „Iuda și Mesia Negru” în august, Warner Bros a stabilit în sfârșit și o dată de lansare a dramei. Filmul o să apară în cinematografe și pe HBO Max pe 12 februarie 2021. Filmul îl are în rolul principal pe Keith Stanfield în calitate de informator al FBI. Bazat pe evenimente istorice, „Iuda și Mesia Negru” promite să fie un thriller politic condus de o echipă de actori cu un talent dramatic remarcabil.


Venind în America 


A durat mult timp, dar se pare că există o continuare a filmului lui Eddie Murphy din 1988. „Venind în America” va avea premiera pe data de 5 martie pe Amazon Prime Media. 


Fostul prinț Akeem Joffer (Murphy) urmează să devină rege al lui Zamunda când descoperă că are un fiu despre care nu a știut cunoscut niciodată. Onorând dorința tatălui său, de a-l îngriji pe acest fiu ca prinț moștenitor, deoarece fiica lui Akeem și Lisa (Headley) nu este eligibilă pentru a prelua tronul, deoarece legea Zamunda spune că trebuie să fie un moștenitor de sex masculin pentru a prelua tronul, Akeem și Semmi (Hall) pleacă din nou în America.


The Many Saints of Newark


Este un film dramatic regizat de Alan Taylor și scris de David Chase și Lawrence Konner care aruncă o privire asupra anilor de formare ai gangsterului din New Jersey, Tony Soprano. Tensiunile cresc între afro-americani și italienii americani în Newark, New Jersey, în 1967.


Filmul „The Many Saints of Newark” va avea premiera pe 12 martie în cinematografe și pe HBO Max. 


The King's Man: Începutul


Va avea premiera pe 12 martie în cinematografe și este un film de comedie regizat de Matthew Vaughn. În timp ce o grupare formată din cei mai răi tirani ai istoriei și criminali se adună pentru a pune la cale un război, un bărbat și protejatul său trebuie să lupte împotriva timpului pentru a-i opri.


No time to die 


Este un film de spionaj și cea de-a douăzeci și cincea tranșă din seria de filme James Bond produsă de Eon Productions. Filmul îl prezintă pe Daniel Craig în cea de-a cincea și ultima sa ieșire în rolul agentului britanic MI6 James Bond.


Premiera filmului „No time to die” este anunțată pe 2 aprilie în cinematografe. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel