TOP 5 celebrități cu hobby-uri la care nu te-ai aștepta niciodată

Data actualizării: | Data publicării:
Beyonce, sursa foto Instagram
Descriere foto: Beyonce, sursa foto Instagram

De la monede evreieşti la lenjerie veche de pat, celebrităţile au şi ele diverse hobby-uri şi pasiuni.


La fel ca oricine altcineva, celebritățile caută modalități de a se relaxa. De la confecționarea globurilor de zăpadă până la chemarea păsărilor, unele dintre hobby-urile lor pot părea un pic aleatorii sau chiar ciudate.

1. Johnny Depp - colecții Barbie

Interesul lui Johnny a început atunci când se juca cu fiica sa cu Barbie. Dar odată ce interesul ei a încetat, Depp nu a vrut să se despartă de păpuși, deoarece acestea reprezentau o parte sentimentală din viața lui. Acum are atât de multe Barbies încât acestea au nevoie de o cameră de depozitare separată.

2. Penélope Cruz - colecționând umerașe de haine

Acest lucru ar putea avea sens, având în vedere că Penelope este un simbol al modei. Se pare că ea colecționează umerașe și are peste 500 de umerașe nemetalice.

3. Katy Perry - colecționează părul altor celebrități

Katy Perry a dezvăluit odată că păstrează șuvițe de păr de la alte celebrități, precum Taylor Swift și Miley Cyrus. Ea le ține în geantă. Partea cea mai surprinzătoare este că ea știe că sună înfiorător, dar este totuși minunat pentru ea.

4. Taylor Swift - face globuri de zăpadă

Se pare că lui Taylor Swift îi place să facă globuri de zăpadă chiar și cu prietenii. În plus, ea a făcut un glob de zăpadă din videoclipul ei "Lover".

5.  Beyoncé - apicultură

Beyoncé s-a apucat de apicultură pentru a folosi mierea pentru a o ajuta pe fiica ei, care suferă de alergii grave. La scurt timp după aceea, a devenit un hobby. Acum, ea are aproximativ 80.000 de albine și 2 stupi de albine, potrivit  brightside.me



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel