Top 5 celebrități care s-au luptat cu timiditatea. Cum scapă de trac

Data actualizării: | Data publicării:
Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Deși n-ai fi crezut, timiditatea constituie o problemă chiar și pentru celebritățile de la Hollywood. Chiar dacă par dezinhibate și obișnuite cu lumina reflectoarelor, multe dintre ele au recunoscut ca sunt mai timide decât ne-am fi putut imagina.

Poate părea de necrezut, dar mulți actori celebri și personalități mari sunt de fapt foarte timizi. Singurul lucru care-i ajută să treacă de acest trac, este chiar pasiunea pentru ceea ce fac.

Iată despre cine este vorba:

Kim Kardashian West- Într-un interviu, Kardashian West a recunoscut că nu este așa cum o percepe mass-media: „Sunt fata care este prea timidă ca să danseze într-un club de noapte. Adevărata Kim este foarte timidă și rezervată și nu foarte sinceră, așa cum toată lumea presupune că este”, a spus ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Britney Spears - În documentarul „I Am Britney Jean„ al starului pop, Britney Spears a mărturisit: „Nu sunt cu adevărat creată pentru această industrie. Întotdeauna am fost cam timidă. Ca și persoană sunt modestă, așa că, într-adevăr, nu mă pot abține ”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Beyoncé - În urmă cu zece ani, Beyonce a explicat că diva ei alter ego, Sasha Fierce, nu este Beyonce. „Nu mi-ar fi plăcut Sasha dacă o întâlneam pe scenă. Nu sunt deloc ca ea în viața reală - nu sunt cochetă, super-încrezătoare și neînfricată ca ea. Ceea ce simt pe scenă nu simt nicăieri altundeva. Mi-am creat persoana scenică pentru a mă proteja, astfel încât atunci când mă duc acasă să nu trebuiască să mă gândesc la ce fac. Sasha nu sunt eu! Oamenii din jurul meu știu cine sunt cu adevărat ", a spus ea pentru Parade Magazine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Despre Lady Gaga ai putea spune orice, dar mai putin că este timidă. Ei bine, tocmai aceasta este declarația extravagantei cântărețe: “Sunt timidă. Poate că nu sunt timidă cu oamenii pe care îi cunosc, dar în prezența persoanelor necunoscute sunt foarte timorată. Mereu sunt timidă când sunt pe scena hollywoodiană. Mă simt la fel ca-n liceu, de parca nu mi-aș găsi locul”, declara cantareața.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Faimosul actor, Johnny Depp s-a confruntat cu aceeași problemă. Deși a fost tot timpul în atenția publicului prin numeroasele personaje cărora le-a dat viață, acesta declara că a fugit de celebritate, oricât a putut. “Sunt timid, paranoic, orice cuvant vreți să folosiți. Urasc faima. Am facut orice mi-a stat în putință pentru a o evita”, este declarația socantă a actorului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel