Top 4 cele mai seducătoare femei ale zodiacului. Te cuceresc dintr-o privire

Data publicării:
top 4 cele mai seducatoare femei ale zodiacului. Foto Pixabay. Autor Nissor Abdourazakov
Descriere foto: top 4 cele mai seducatoare femei ale zodiacului. Foto Pixabay. Autor Nissor Abdourazakov

Aceste 4 semne zodiacale au acel „ceva” care te face să te îndrăgostești de ele la prima vedere.

Taur

Femeile din zodia Taur emană senzualitate prin toți porii. Sigure pe ele, aceste femei ies în evidență prin calmitatea pe care o afișează. La capitolul vestimentație, acestea vor prefera mereu stilul clasic: feminine, diafane și perfecte în orice detaliu. Pe cât de atrăgătoare sunt, pe atât de greu este de ajuns la inima lor. Femeile Taur nu se joacă, ele nu caută aventuri și vor alege întotdeauna un partener serios și vrednic de toate atuurile lor. 


Scorpion

Femeia scorpion este pasiunea întruchipată. Privirea lor fulgerătoare poate face absolut orice bărbat să se îndrăgostească de ele iremediabil. Învăluite în mister, femeile scorpion se vor lăsa descoperite greu și vor ține la distanță pretendenții la inima lor. Doar cel mai puternic, mai curajos și mai drept va reuși să treacă de zidurile ridicate de acestă femeie și vor putea avea parte de toată loialitatea ei. 


Varsator


Femeia Vărsător va ieși mereu în evidență prin atitudinea ei, prin hainele pe care le poartă, sau poate prin tunsoarea cuidată pe care tocmai a adoptat-o. Un lucru e clar, această femeie nu va trece neobservată. Și n-ai cum să nu te îndrăgostești de ea. Spititul ei liber și excentricitatea pe care o afișază sunt ceva ce rar întâlnești. La inima lor ajungi ușor: fii prietenul lor, iar ele îți vor fi la rândul lor camarazi de nădejdie și de aventură.


Balanță

Femeia Balanță, mereu îndrăgostită de frumos, se va înconjura de artă, se va comporta ca o artistă și te va face să o privești ca pe o operă de artă. Chiar dacă unii ar putea să le perceapă drept superficiale, balanțele sunt extrem de interesate de lumea din jur și tot ce caută este să aducă un plus de frumusețe în viața oamenilor. Sunt prietenoase și loiale, însă greu de impresionat, Va fi nevoie de cineva cu gusturi alese pentru a-i câștiga atenția. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel