Top 4 cele mai aventuroase zodii. Acești nativi se hrănesc cu adrenalina

Data actualizării: | Data publicării:

Aceste zodii iubesc aventura și mănâncă adrenalină la micul dejun. Pentru ei, cu cât o experiență este mai riscantă, cu atât îi atrage mai mult. Nu le e frică de noutate și pășesc acolo unde alții nici nu visează.

Săgetător

Săgetătorii au aventura în sânge. Pentru ei, viața în sine este un loc de joacă, unul care trebuie explorat. Săgetătorii sunt primii care spun „da” unui zbor cu parașuta sau unei sesiuni de bungee-jumping. Pentru ei, noul și adrenalina sunt motoarele care le dau energie și îi împing să evolueze. Planificarea unei noi aventuri este distracția lor principală. 


Berbec

Berbecul este un pionier în toate activitățile pe care le face. Energic și curajos, berbecul este atras de tot ce înseamnă aventură. Pe ei îi vei vedea escaladând cele mai înalte vârfuri de munte, doar pentru ca numele lor să fie pe lista cuceritorilor. Spre deosebire de alte zodii, nativii din berbec nu își fac planuri amănunțite, ei se aruncă cu capul înainte. Fie că vorbim de bungee-jumping, sărituri în ape învolburate sau înconjurul lumii.


Vărsător

Vărsătorii sunt activi și pasionați de cunoaștere. Ei vor să descopere locuri, oameni și să facă lucrurile diferit. Vacanța perfectă pentru un vărsător este, cu siguranță, una în junglă sau traiul într-un trib din Africa. Viteza, de asemenea, este pentru ei un deliciu, așa că vom vedea mulți vărsători pasionați de motoare, mașini, biciclete sau chiar sporturi pe apă. 

 

Leu


Leul vrea să fie cel mai bun în tot ce face, așa că nu va da înapoi în fața aventurii. Ei vor să demonstreze că sunt cei mai agili, cei mai puternici și cei mai iscusiți. Orice activitate care implică un minim de competiție, le va face inima să țopăie leilor. Deși nu sunt neapărat pasionați de adrenalină, ei se vor folosi de aceasta pentru a ieși în evidență și pentru a fi aplaudați la final. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel