TOP 3 zodii care vor obține tot ce își doresc astăzi, 23 august 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Trei semne zodiacale primesc ceea ce își doresc în timpul Soarelui opus Lunii, începând cu 23 august 2021.

Una dintre cele mai notorii trăsături ale acestui tranzit special - Soarele în Fecioară Opus Lunii în Pești, constă în modul în care tinde să ne facă indeciși.

Vrem să facem ceea ce este corect și dorim să echilibrăm lucrurile din viața noastră, însă acest tranzit ne va forța "într-un fel" să ne confruntăm cu dorințele noastre - cu scopul de a afla dacă aceste dorințe sunt adevărate - sau dacă merită să luptăm pentru ele.

Soarele în opoziție cu Luna ne scoate la lumină conflictul interior, făcându-ne să ne punem la îndoială propriile dorințe. Este un sentiment  ciudat - să știi că îți dorești ceva și apoi să te întrebi brusc dacă merită să te gândești la ceva. 

Pentru a obține ceea ce îți dorești, trebuie să gândești clar și, din fericire, acest tranzit îți poate permite asta. Nu totul este pierdut în timpul Soarelui în opoziție cu Luna, de fapt, dacă ești unul dintre semnele menționate aici, vei putea folosi acest aspect puternic în avantajul tău. Dacă poți afirma succint ceea ce îți dorești, poți afirma că se va întâmpla. Lasă acest tranzit să acționeze ca o forță stimulatoare de bine pentru tine.

1. Berbec 

Spre deosebire de Soarele în conjuncție cu Luna, care de obicei scoate la iveală ce e mai bun din tine, Soarele în opoziție cu Luna te cam înmoaie.  În starea ta confortabilă de moleșeală, ești acum capabil să îți creezi niște circumstanțe foarte interesante. Este o lecție pentru tine; dacă îți păstrezi cumpătul, poți lua premiul acasă. Acesta este un sfat foarte bun.

Dacă există ceva ce ți-ar plăcea să realizezi, atunci nu-ți sta în calea ta. Accesele de furie și strigătele de război sălbatice și panicarde - nu fac altceva decât să îndepărteze oaqmenii de lângă tine.

Dacă ai vrea să realizezi ceva, în pace și cu dragoste în suflet, atunci permite-ți să cedezi influenței blânde a acestui tranzit.

 

2. Taur 

E timpul să ieși din mintea ta și să intri în realitate. Conflictul tău interior există dacă ar trebui sau nu să te deranjezi să încerci să faci mult mai mult decât să stai în pat, sau dacă poate chiar există ceva ce poți realiza. Fă-ți o favoare majoră - încearcă. Îți va plăcea. Chiar la orizont este o oportunitate pentru toți Taurii care îndrăznesc să facă o schimbare, și da, va trebui să te forțezi să te ridici din pat pentru asta. Dar merită, efortul este cel care te duce în următoarea fază a vieții tale.

3. Balanță 

Mai mult decât oricine altcineva din zodiac, ție, Balanță, îți va merge foarte bine în timpul Soarelui opus Lunii. Deși s-ar putea să nu se simtă "placid" sau liniștit, va fi suficient de inspirat pentru ca tu să vrei să pornești ceva. Să obții ceea ce îți dorești a fost întotdeauna distractiv - mai ales pentru că accepți orice primești, iar să pierzi nu este mare lucru pentru tine. Asta te face atât de excepțional; ești cu adevărat echilibrat. Acest tranzit va pune în evidență acest echilibru, ceea ce îți va da puterea de a duce la bun sfârșit oricare sau toate proiectele. Dacă poți vizualiza clar ceea ce vrei să manifești, acesta este primul semn că vei fi capabil să îl realizezi. Rămâi activ și concentrat. Nu scăpa din mână această oportunitate. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel