TOP 10 cupluri celebre care au devenit părinți în 2021, iar viața lor s-a schimbat RADICAL

Data publicării:

Anul 2021 a fost unul de vis pentru aceste cupluri celebre care au așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a copilului lor. 

A fost mare veselie în familiile acestor cupluri celebre. Iată care sunt vedetele care au devenit părinți în anul 2021. 


Nicole Cherry și Florin


Nicole Cherry a născut pe 28 noiembrie, cu doar câteva zile înainte să împliească 23 de ani. Vedeta a devenit mamă de fetiță și este extrem de fericită cu noul rol din viața ei. 


”Ne vedem curând. E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Suntem bine”, a spus Nicole Cherry pe Instagram.

 

 


Gina Pistol și Smiley 


În luna martie a acestui an, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară. Prezentatoarea TV a adus pe lume o fetiță sănătoasă, care acum le face zilele mai senine. Josephine a fost extrem de dorită de cei doi părinți, care au trăit pentru prima oară aceste sentimente inedite.

 

 


Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil 


Gabriela Prisăcariu este cea care i-a oferit un băiețel lui Dani Oțil în luna septembrie a acestui an. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar prezentatorul TV este topit după fiul lui, Luca. 


”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”, spunea Dani Oțil. 

 

 


Cristina Cioran și Alexandru Dobrincu


Cristina Cioran a devenit mamă la 43 de ani. Vedeta a născut prematur, dar acum Ema se află înafara oricărui pericol. Actrița este în culmea fericirii și trăiește clipe de vis alături de fiica ei. 


Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei la doar 29 de săptămâni. Actrița a ajuns de urgență la spital, iar sarcina s-ar fi declanșat din cauza unei toxiinfecții alimentare. Chiar dacă ea a fost externată, micuța a fost nevoită să stea internată în spital, departe de mama ei mai bine de o lună de zile. 

 

 


Roxana Vancea și Dragoș Paiu


Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară la mijlocul lunii noiembrie. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pentru care a ales numele de Zian. Fosta asistentă TV s-a recuperat rapid, iar la doar o lună de când a născut a reușit să dea jos kilogramele acumulate și s-a întors în sala de fitness. 

 

 


Adela Popescu și Radu Vâlcan


Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți de băiat pentru a treia oară în luna iulie a acestui an. 


”Uraaaaa!  S-a infaptuit!


Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3620 si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul imaginii cu bebelușul.

 

 


Flavia Mihășan și Marius Moldovan


Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară în luna mai. Vedeta a adus pe lume un băiat sănătos. 


„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru! @moldovanmariuss”, a scris Flavia Mihășan pe pagina ei de Instagram.

 

 


Andreea și Cabral Ibacka


Andreea Ibacka a adus pe lume cel de-al doilea copil în luna octombrie. Cabral a făcut anunțul pe rețelele de socializare. A fost fericire mare în familia prezentatorului TV, mai ales pentru că își dorea tare mult să aibă un băiat. 


„Gata. Totul bine. E băiat și e bine.Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt..., a scris Cabral pe rețelele de socializare.

 

 


Larisa Udilă și Alexandru Ogică


Larisa Udilă a născut un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10. Chiar dacă a trecut prin dureri cumplite, Larisa Udilă este acum în culmea fericirii. 


Larisa Udilă a fost nevoită să nască prin cezariană, din cauza unor mici probleme care au intervenit, chiar dacă și-a dorit până în ultima clipă să aducă bebelușul pe cale naturală. 

 

 


Alina și Ilan Laufer


Alina Laufer a născut prematur la începutul anului. Politicianul  a devenit tătic de gemeni. 


Alina Laufer, vârstă de 39 de ani, s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată și a reușit în final datorită unei proceduri de fertilizare în vitro. 


„Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la două săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, a povestit Alina Laufer în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel