Toni Grecu, primele declarații după ce a fost EXTERNAT: "Cea mai mare dramă"

Data publicării:
Toni Grecu a fost externat
Descriere foto: Toni Grecu a fost externat

Toni Grecu a făcut primele declarații după ce a fost extrenat din spital, în urma infectării cu COVID-19.

Toni Grecu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Deși momentele petrecute în spital au fost o adevărată dramă pentru fondatorul grupului de umor „Divertis”, acesta a reușit să câștige bătălia cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Mai mult decât atât, Toni Grecu a fost  și externat.

Acesta a mărturisit că nu a avut o formă gravă a virusului cât să necesite internarea la terapie intensivă, însă a fost destul de greu să înfrunte acest virus.

“Nu a fost niciun moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI. După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată!”, a declarat Toni Grecu pentru playtech.ro

Toni Grecu a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care au avut grijă ca el să iasă învingător din acestă bătălie, dar și a celor care i-au fost aproape în această perioadă dificilă.

”Vreau să mulţumesc corpului medical din toate cele trei spitale prin care am trecut. Am fost impecabil tratat. După cum trebuie să le mulţumesc tuturor celor, printre accesele mele de tuse şi frisoane, m-au făcut să râd, să văd partea frumoasă a paharului. Şi asta a venit nu doar din partea medicilor sau asistentelor, ci şi a colegilor de salon sau a prietenilor care au ţinut aproape. Tuturor, le mulţumesc. Am vorbit despre partea de comedie ce a însoţit totuşi tragedia asta. Şi nu mă refer la boala în sine.”, a mai adăugat actorul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel