Toni Grecu era internat la Spitalul „Matei Balș”, chiar în pavilionul unde a izbucnit incendiul. Care este starea actorului

Data publicării:
Toni Grecu era internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală
Descriere foto: Toni Grecu era internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală

Cunoscutul actor Toni Grecu se afla internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, chiar în momentul în care a izbucnit incendiul din această dimineață. Soția actorului a dat primele declarații despre starea acestuia. 

Toni Grecu se afla internat de două săptămâni în spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. În ultima perioadă starea actorului se agravase și avea nevoie de suport respirator. Acesta era internat chiar în pavilionul 5, unde a izbucnit incendiul din această dimineață. Din fericire, acesta nu a fost afectat și a fost evacuat și transferat la Spitalul „Sf. Pantelimon”. 


„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi (...) Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a declarat soția artistului, Cristina Grecu, pentru Libertatea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel