Toni Grecu (Divertis), mărturii din infernul de la Matei Balș: "M-am prăbuşit inconştient. O cursă sufocantă, extenuantă, fără aer"

Data publicării:
Toni Grecu a fost externat
Descriere foto: Toni Grecu a fost externat

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului de umor „Divertis”, se afla internat la etajul 2 al pavilionului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” în momentul în care s-a declanșat incendiul de vineri, 29 ianuarie. 

"Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit. Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea.”, a spus actorul, potrivit Știrile PRO TV.

Toni Grecu a fost transferat la spitalul Sfântul Pantelimon. Soţia lui, Cristina Grecu, a aflat de incendiul de la ”Matei Balș” de la televizor.

„Am fost trezită de nişte sms-uri ale unor prieteni, am deschis televizorul şi în momentul acela se spunea că incendiul a izbucnit la pavilionul 5, unde ştiam că e internet. L-am sunat imediat şi mi-a răspuns, era foarte speriat, părea foarte afectat de ce s-a întâmplat, dar mi-a zis că e înconjurat de medici la urgenţe şi că se ocupă oamenii de el, că e pe un pasticat cu COVID-19, acesta necesitând tratament cu oxigen, a spus Cristina Grecu, potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel