Toni Grecu, dezvăluiri din spital după ce a fost internat cu COVID-19: "Am primit oxigen"

Data actualizării: | Data publicării:
Toni Grecu a fost externat
Descriere foto: Toni Grecu a fost externat

Toni Grecu a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre momentele grele prin care trece în spital.

Toni Grecu este unul dintre fondatorii grupului Divertis, dar și un mare actor. Acesta se află de 10 zile internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta a declarat că se simte mult mai bine, însă momentan nu știe când o să decidă medicii că este pregătit să plece acasă. 

 “Faţă de începutul săptămânii trecute, mă simt mai bine. Dar nu atât de bine încât să-i conving pe medici să-mi dea drumul acasă. De altfel, nici nu am încă un termen clar, o dată la care să pot spune că am scăpat şi pot pleca acasă!” a spus Toni Grecu potrivit playtech.

Toni Grecu a mărturisit că nu este de joacă cu virusul, care i-a cam dat organismul peste cap, lucru la care nu s-ar fi așteptat.

 “Mă aflu în spital de sâmbătă, 16 ianuarie, şi vă pot spune că am avut ceva bătăi de cap cu nenorocitul ăsta de virus. Medicii au folosit tot ce ştiau împotriva sa, absolut tot. Am primit inclusiv oxigen, dar aici, într-un salon normal, ca să-i zic aşa, nu la Terapie Intensivă. Pe acolo nu am călcat!”, a adăugat Toni Grecu pentru sursa citată.

Acesta a ținut să le dea un sfat și celor care nu cred în acest virus.

“Nu pot vorbi prea mult, fiind la spital. Dar le-aş spune tuturor să nu ia în derâdere acest coronavirus. Are darul uneori de a ne întoarce viaţa pe dos. Aşa că, pe cât posibil, nu-i oferiţi această satisfacţie!”, a conchis Toni Grecu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel