Toma Cuzin, condamnat la 1 an de închisoare cu amânare. Celebrul actor din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interzise

Data publicării:
Cuzin Toma, foto Facebook
Descriere foto: Cuzin Toma, foto Facebook

Toma Cuzin are probleme cu legea, după ce a condus fără permis sub influența substanțelor interzise.

Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul Firicel din Las Fierbinți, a fost condamnat de către magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală, la 1 an de închisoare cu amânare, după ce a condus o mașină, fără permis, aflându-se sub influența unor substanțe interzise. 

Toma Cuzin, condamnat la 1 an de închisoare cu amânare

 Potrivit Fanatik, sentinta nu este definitivă, iar condamnarea este una cu amânare.

'Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). (…)Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare', se arată în minuta instanței.

Ce condiții trebuie să respecte celebrul actor pentru a nu ajunge în spatele gratiilor

Pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, actorul va fi nevoit să îndeplinească câteva condiții impuse de lege:

'Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă', se mai arată în sentință.

Nu este prima dată când actorul din Las Fierbinți are probleme cu legea.  În urmă cu trei ani, Firicel din Las Fierbinți a ar fi fost prins în timp de deținea droguri de mare risc, dar oamenii legii au decis să renunțe la urmărirea penală în aceast caz. În 2007, Toma Cuzin și alți câțiva tineri au fost săltați de lucrătorii BCCO, fiind prins în flagrant cu stupefiante, relatează sursa menționată mai sus. 

Citește și: Cuzin Toma, sacrificii pentru o viață mai bună: „N-am avut grijă de copii, fiindcă am zis că o să am grijă de nepoţi”

Horia Brenciu a confirmat sarcina lui Theo Rose. Mesajul emoționant transmis de artist: „Cât mă bucur că vei deveni mămică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel