Tom Parker s-a stins din viață. Solistul trupei The Wanted avea doar 33 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Tom Parker, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tom Parker, instagram

Tom Parker, solistul trupei The Wanted, s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. 

Tom Parker, starul trupei The Wanted, a murit la vârsta de 33 de ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală, a anunțat formația britanică din care făcea parte. Cântărețul și-a anunțat fanii în octombrie 2020 că are o tumoare inoperabilă.

Soția sa, Kelsey Hardwick, a scris pe Instagram: "Inimile noastre sunt frânte. Tom era centrul lumii noastre. Nu ne putem imagina viața fără zâmbetul său contagios și prezența sa energică. Suntem cu adevărat recunoscători pentru revărsarea de dragoste și sprijin și cerem să ne unim cu toții pentru a ne asigura că lumina lui Tom continuă să strălucească pentru copiii săi frumoși. Mulțumim tuturor celor care au sprijinit în îngrijirea lui de-a lungul timpului, a luptat până la sfârșit. Sunt veșnic mândru de voi".

Cei doi aveau împreună doi copii mici.  Aceștia s-au căsătorit în 2018 și a o fiică, Aurelia Rose, și un fiu, Bodhi.

Tom Parker, solistul trupei The Wanted, s-a stins din viață

Trupa a declarat că a fost "devastată" de moartea lui Parker și că a fost alături de el și de familia sa atunci când a murit. The Wanted s-a format în 2009, cu Parker, Max George, Siva Kaneswaran, Nathan Sykes și Jay McGuiness. Au avut două single-uri care au ajuns pe primul loc în Marea Britanie - Glad You Came și All Time Low - și alte opt hituri de top 10, inclusiv Chasing The Sun, Heart Vacancy și Lightning, potrivit BBC

Kaneswaran a scris, de asemenea, propriul său mesaj pe Instagram, spunând "Hei Tom, sper că te distrezi de minune acolo sus. Sunt atât de recunoscător că am avut ocazia să fiu martorul adevăratului tău curaj. A fost o plăcere a vieții mele Tommy Boy. Îți mulțumesc că ne-ai lăsat să te vedem cum luminezi lumea. Vorbim în curând și ne vedem mai târziu. Te iubesc frate x."

The Wanted s-au reunit pentru un concert Stand Up To Cancer la Royal Albert Hall din Londra în septembrie anul trecut, organizat de Parker. De asemenea, s-a strâns bani pentru National Brain Appeal.

Grupul a lansat apoi un album cu cele mai mari hituri în noiembrie. Cu puțin timp înainte de lansarea albumului, Parker le-a spus fanilor că tumora sa cerebrală este "stabilă" și "sub control".

Cântărețul Ed Sheeran a postat pe Instagram: "Atât de trist să aud de moartea lui Tom. Gândurile și dragostea sunt cu Kelsey, copiii și familia lui. O zi foarte tristă, ce tip minunat".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Wanted (@thewantedmusic)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel