Tom Jones, în vârstă de 81 de ani, vrea să cânte pe scenă cât îl țin picioarele: „Voi continua să concertez”

Data publicării:
Tom Jones, foto Instagram
Descriere foto: Tom Jones, foto Instagram

Tom Jones a declarat că intenţionează să cânte pe scenă atât timp cât corpul îi va permite acest lucru.

Legendarul cântăreţ galez, care a împlinit luni vârsta de 81 de ani, a declarat că este ''în formă'' şi nu are de gând să se retragă din activitatea concertistică, relatează luni contactmusic.com.

 ''Am oase bune şi sunt destul de în formă şi, atât timp cât am două picioare zdravene, voi continua să concertez'', a spus el într-un interviu acordat ediţiei din Statele Unite a OK! Magazine.

"Abia aştept spectacolele live pentru că îmi place să cânt în faţa multor oameni. Fără ele, ce rost are?", a spus muzicianul.

Tom Jones a admis, însă, că perioada în care în timpul concertelor sale femeile din public aruncau pe scenă obiecte de lenjerie intimă a trecut de mult. ''Pantalonii strâmţi, cămaşa deschisă la gât, oamenii aruncându-mi lucruri... acestea s-au dus cu timpul'', a declarat interpretul hit-ului ''What's New Pussycat?''.

''Mă concentrez mai mult asupra modului în care cânt, mai puţin pe felul în care mă mişc. Nu pot să fiu acolo sus şi să susţin că sunt domnul macho, pentru că nu sunt. Nu sar de colo-colo, dar trebuie să recunosc că nu mă simt de 80 de ani'', a precizat artistul.

Membru în juriul concursului de talente ''The Voice'', Tom Jones, a adăugat că se bucură de viaţa de senior şi că este mândru de realizările sale, mai ales de momentul în care a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de cavaler, în 2005, notează Agerpres.

''Lucrul cu care mă mândresc cel mai mult este faptul că am fost numit cavaler de regină. Când eram copil, nu se acordau medalii artiştilor. Mi-am zis doar că dacă mi-aş putea câştiga existenţa în postura de cântăreţ, aş fi cea mai fericită persoană din lume, ceea ce sunt, dar nu te gândeşti că vei fi numit cavaler. Este un lucru minunat, la care nu m-am aşteptat'', a declarat artistul.

Sir Tom Jones a lansat anul acesta, în luna aprilie, cel de-al 41-lea album de studio, ''Surrounded by Time''. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel