Tom Hardy a câștigat medalia de aur la un turneu de Jiu-Jitsu. Imaginile au ajuns virale pe TikTok / VIDEO

Data publicării:
Tom Hardy, foto Instagram
Descriere foto: Tom Hardy, foto Instagram

Tom Hardy  a câștigat o medalie de aur la Jiu-Jitsu.

Starul din Peaky Blinders a intrat pe saltea la Campionatul deschis de Jiu-Jitsu REORG de la Aldersley Leisure Village sâmbătă (20 august), unde a dominat absolut toată competiția.

Pe lângă faptul că și-a dovedit abilitățile în acest sport, Hardy este membru al organizației REORG Charity, care îi învață pe cei care au suferit leziuni care le-au alterat viața sau pe cei care suferă de PTSD și depresie arta Jiu-Jitsu brazilian.

La campionatul din acest weekend, ale cărui profituri au fost direcționate direct către această cauză nobilă, Hardy a făcut spectacol - și nu doar datorită statutului său hollywoodian.

Într-o serie de videoclipuri postate pe TikTok de Jiu-Jitsu Geoff, actorul în vârstă de 44 de ani poate fi văzut cum își doboară adversarii cu o precizie de expert.

@geoffpavey tom hardy getting the arm bar at the reorg open #tomhardy #tomhardyfans #warrior #mma #ufc #bellator #jiujitsu #armbar #kimura #submission ♬ original sound - Jiujitsugeoff

 "Tom Hardy domină REORG Open, luând dublu aur. A câștigat fiecare meci prin supunere. Tom Hardy este aici și smulge brațele și picioarele oamenilor.", se arată în decrierea video-ului.

Charles Bronson ar fi fost mândru.

Zeci de oameni au intrat în secțiunea de comentarii pentru a lăuda mișcările britanicului:

"Când te gândești că are 40 de ani, e al naibii de bun"
 "Tom Hardy este perfect. Este de 10/10".

Bineînțeles, unii oameni au făcut câteva glume despre filme, inclusiv această persoană care a spus "Trebuie să vă amintiți că Venom este în interiorul lui."


Un altul a glumit: "S-a antrenat cu Liga Umbrelor. Doar un singur om are o șansă: ...."

 

''Venom: Let There Be Carnage'', succes uriaș în cinematografe

Cel mai recent film cu super-eroi, "Venom: Let There Be Carnage", produs de Sony, a avut un debut spectaculos în box-office-ul nord american, ocupând prima poziţie cu încasări de 90,1 de milioane de dolari - nivel care nu a mai fost înregistrat de la debutul pandemiei de coronavirus. 

 

Pelicula, o continuare a filmului "Venom", spune povestea unui jurnalist de investigaţie, interpretat de britanicul Tom Hardy - căruia un parazit extraterestru îi conferă superputeri -, care încearcă să oprească un un criminal în serie (Woody Harrelson), scăpat din închisoare după ce s-a contopit cu un alt parazit extraterestru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel