Tom Hanks pare să aibă probleme de sănătate. Actorul a fost surprins tremurând necontrolat / VIDEO

Captură video Youtube/ SiriusXM
Descriere foto: Captură video Youtube/ SiriusXM

Tom Hanks și-a speriat fanii, după ultima apariție publică a acestuia.

Fanii actorului Tom Hanks sunt extrem de indignați de zvonurile privind starea de sănătate a acestuia, în contextul în care în mediul online a circulat o înregistrare video, care îl înfățișează pe acesta tremurând pe scenă, la premiera australiană a noului său film "Elvis", notează nypost.com

În imaginile abia publicate, înregistrate pe 4 iunie, mâinile lui Hanks pot fi văzute tremurând, în timp ce pare să se lupte pentru a ține ferm microfonul. Actorul era aclamat și aplaudat, în acest timp, de sutele de fani din mulțime.

Legenda filmului, în vârstă de 65 de ani, care și-a făcut public diagnosticul de care suferă în 2013 și, anume, diabet de tip 2, a mutat microfonul dintr-o mână, în cealaltă, ambele tremurând. În mai multe momente, artistul a încercat să țină aparatul cu ambele mâini, în timp ce vorbea cu publicul.

Hanks - care joacă rolul colonelului svengali Tom Parker, alături de Elvis, interpretat de Austin Butler, în controversatul film biografic al lui Baz Luhrmann - nu a făcut nicio mențiune despre tremurul său evident în timp ce se adresa mulțimii. Nici reprezentanții săi nu au dat încă un răspuns oficial, care să spună acre este starea de sănătate a acestuia.

Ce spun fanii actorului, după ce au văzut imaginile care circulă pe internet

Cu toate acestea, fanii îndrăgitului actor s-au adunat pe rețelele de socializare, spunând faptul că aceste speculații despre sănătatea sa sunt inexacte, dar și extrem de nepotrivite.

"Este încă unul dintre cei mai buni actori rămași ... sănătatea lui este treaba lui", a declarat unul dintre fanii actorului.

Potrivit Daily Mirror, un alt fan a sărit în apărarea lui Hanks, declarând: "Doamne ferește, ar putea fi doar adrenalină și nervi!".

Între timp, mai mulți adepți ai teoriei conspirației de pe Twitter au intervenit cu afirmații false și bizare, potrivit cărora tremuratul lui Hanks ar putea fi cauzat de vaccinul COVID-19. Actorul a fost una dintre primele personalități publice care a fost testat pozitiv cu virusul coronavirus în martie 2020, în timp ce filma "Elvis" în Australia.

Un alt fan a spus însă că acest lucru poate fi cauzat de faptul că actorul suferă de diabet, acesta fiind unul dintre simptomele specifice bolii.

"El este diabetic. Asta i se întâmplă mamei mele când are glicemia scăzută", au declarat aceștia.

Tom Hanks și-a făcut publică boala în 2013

Tom Hanks și-a făcut public diagnosticul de diabet în timpul unui interviu în cadrul emisiunii "Late Show with David Letterman" în 2013.

"M-am dus la doctor și el mi-a spus: "Știi acele cifre mari de zahăr din sânge cu care te confrunți de la 36 de ani? Ei bine, ai absolvit! Ai diabet de tip 2, tinere.", spunea marele actor, la vremea aceea. 

Ulterior, Hanks a declarat în cadrul altei emisiuni, faptul că nu a știut deloc cum să aibă grijă de starea sa de sănătate, pe care a trata-o superficial.

"Fac parte din generația americană leneșă care a continuat să danseze orbește în timpul petrecerii și care acum se trezește cu o boală. Am fost greu. M-ați văzut în filme, știți cum arătam. Eram un idiot total. Credeam că pot să o evit îndepărtând chiflele de la cheeseburgeri", a spus el, la vremea aceea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 iun 2022, 14:38 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience