Tom Hanks, emisiune specială dedicată învestirii lui Joe Biden: "Celebrating America"

Data publicării:
Tom Hanks / Captură foto YouTube/BBC America
Descriere foto: Tom Hanks / Captură foto YouTube/BBC America

Actorul american Tom Hanks va prezenta o emisiune specială, difuzată simultan de toate marile canale de televiziune din SUA, în seara învestirii lui Joe Biden, având ca invitaţi muzicieni precum Jon Bon Jovi şi Justin Timberlake, potrivit mai multor mass-media americane.

Contactată de AFP, echipa lui Joe Biden nu a dorit să comenteze, însă Justin Timberlake şi cântăreaţa Demi Lovato au confirmat fiecare atât evenimentul, cât şi prezenţa lor.

Programul a fost realizat de comitetul pentru învestitura prezidenţială şi va înlocui festivităţile obişnuite din jurul ceremoniei de învestire, eliminate anul acesta din motive sanitare şi de siguranţă publică.

În 2009, Aretha Franklin a cântat la prima ceremonie de învestire a lui Barack Obama, la care au fost de asemenea prezenţi Bruce Springsteen, U2, Shakira şi Stevie Wonder.

Patru ani mai târziu, Beyoncé a intonat imnul naţional la cea de-a doua ceremonie de învestire a preşedintelui Obama.

"Celebrating America", emisiunea specială difuzată miercuri, 20 ianuarie, în prime-time (20:30 - 22:00, ora de pe coasta de est a SUA), va fi transmisă de canalele ABC, CBS, NBC, CNN şi MSNBC, precum şi pe canalul YouTube al comitetului pentru învestitură, notează Agerpres.

Programul este prezentat, de asemenea, ca fiind un omagiu adus "eroilor" anului care a trecut, marcat de pandemia de coronavirusGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel