Tom Cruise, pe covorul roşu cu elicopterul la premiera mondială a noului său film, ''Top Gun: Maverick''

Data publicării:
Tom Cruise, captură video YouTube
Descriere foto: Tom Cruise, captură video YouTube

Tom Cruise a pilotat un elicopter cu care a aterizat pe un portavion american, o apariţie epică pe covorul roşu la premiera noului său blockbuster, "Top Gun: Maverick"


Vedeta de la Hollywood a povestit că realizarea acestui film a fost o situaţie "acum sau niciodată". Pelicula "Top Gun: Maverick", care vine la 36 de ani după lansarea filmului de succes din 1986, urmează să fie lansată în cinematografe pe 27 mai. În această producţie, Cruise revine în rolul aviatorului american Pete Mitchell "Maverick".

Printre vedetele din distribuţie se numără Miles Teller, Jennifer Connelly, Monica Barbaro, Val Kilmer, Jon Hamm şi Glen Powell.

După ce a aterizat şi a păşit pe portavionul USS Midway, în San Diego, California, actorul a mulţumit fanilor şi şi-a lăudat colegii din distribuţie.

 

"Acest moment a sosit, să-i văd pe toţi, fără măşti. E destul de epic", a declarat el pentru Deadline cu ocazia acestui eveniment.

"A fost cu adevărat acum sau niciodată", a spus actorul descriind momentul în care se căuta o modalitate prin care "să spunem povestea asta". "M-am gândit că dacă e s-o facem, trebuie s-o facem acum", a adăugat el.

 

"Desigur, ("Top Gun") este această experienţă estivală grozavă, iar ceea ce a devenit pentru public şi pentru generaţii e ceva ce nu mi-aş fi putut imagina niciodată la acel moment", a mărturisit Cruise.

"Filmul înseamnă foarte mult pentru mine, pentru cariera mea, pentru studio şi pentru public", a precizat actorul care a lăudat echipa de filmare pe care a descris-o drept "un grup foarte talentat".

Actorul a fost lăudat de colegii săi de platou, care l-au descris drept un "mentor şi prieten" care "vrea ca toată lumea să câştige".

"Tom Cruise nu face nimic cu jumătate de măsură", a declarat pentru Deadline Glen Powell, care îl interpretează pe Hangman în acest film.

"Dacă Tom n-ar fi fost instructorul nostru de zbor, mentorul nostru, prietenul nostru, nu aveam cum să reuşim aşa ceva. Tom este Maverick în viaţa reală, este cât se poate de "cool". Ceea ce îl face special este că vrea ca toată lumea să câştige. Te uiţi la acest film şi vezi că fiecare personaj câştigă, toată lumea arată bine. Nu e vorba niciodată despre el, ci despre produsul final", a spus actorul.

 
Jon Hamm, care joacă rolul lui Vice, a omagiat la rândul său "etica inegalabilă la locul de muncă" a lui Tom Cruise. "E primul de pe platou şi ultimul care pleacă. Lucrează în fiecare zi şi munceşte mai mult decât toată lumea", a declarat el pentru Deadline. "Entuziasmul lui faţă de producţia cinematografică, în special pentru un astfel de film, cu care el are o istorie atât de bogată, este contagios", a adăugat actorul.

La sfârşitul lunii aprilie, Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, şi-a prezentat filmul "Top Gun: Maverick" de pe un avion aflat în zbor, în avanpremieră mondială, la festivalul CinemaCon din Las Vegas.

Noul film rămâne fidel reţetei care a stat la baza succesului primului "Top Gun", cu scene intense de acţiune filmate la bordul unor avioane de luptă reale ale US Navy, precum şi cu un număr mare de referinţe la producţia din 1986.

 
Val Kilmer, care a jucat rolul rivalului "Iceman" în filmul iniţial, revine în "Top Gun: Maverick". O performanţă deosebit de emoţionantă, deoarece actorul şi-a pierdut vocea în urma tratamentului pentru cancer de gât

Lansarea "Top Gun: Maverick" a fost programată iniţial în iulie 2019, însă a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus, inclusiv după ce fusese reprogramată pe 26 iunie 2020, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel