Tom Cruise, dietă. Cum gătește mâncarea ca să nu facă inflamații cronice și să nu îmbătrânească. Alimentele ce-l mențin în formă, la 60 de ani

Data publicării:
Tom Cruise. FOTO Captura video @ YouTube The Late Late Show With James Corden
Descriere foto: Tom Cruise. FOTO Captura video @ YouTube The Late Late Show With James Corden

Care sunt obiceiurile alimentare ale lui Tom Cruise, starul din Top Gun și Misiune Imposibilă.

Tom Cruise se menține într-o formă de invidiat, care nu îi trădează nicicum vârsta. Ajuns la 60 de ani, starul din Top Gun și Misiune imposibilă, atrage privirile tuturor, iar mulți au curiozitatea privind modul în care se întreține. Iar acesta nu este deloc greu greu de urmat.

Care sunt obiceiurile alimentare ale lui Tom Cruise

Potrivit Men's Health, citat de Eat This, Tom Cruise nu consumă decât produse gătite pe grătar, nimic prăjit. Asta pentru că alimente gătite la temperaturi ridicate pot provoca inflamații cronice ale țesuturilor și pot accelera îmbătrânirea.

De altfel, este cunoscut faptul că unul dintre cele mai bune obiceiuri alimentare pentru persoanele trecute de 50 de ani este să consume alimente antiinflamatorii, cu ar fi somonul, ciocolata neagră, ovăzul crud, afinele, ghimbirul, sfecla, broccoli, uleiul de măsline, roșiile și spanacul.

Evită carbohidrații

Aportul caloric al lui Tim Cruise este de 1.200 de calorii, din el lipsind însă carbohidrații. Astfel, șansele ca acesta să fie văzut cu un bol de paste în față sunt aproape nule, cel mult în vreo fază de film, asta deși în trecut era cunoscut ca ”Regele Carbonara”. Semn că între timp dieta lui Cruise a suferit modificări, adaptate vârstei.

Cercetătorul în nutriție, dr. Paul Clayton a afirmat pentru Men's Health că aceștia pot accelera îmbătrânirea prin crearea de insulină, un hormon de îmbătrânire.

Consumă gustări sănătoase

Cu toții avem momente în care vrem să ronțăim ceva între mese, de asta nu este scutit nici starul de film. Diferența însă stă în alegerea ronțăielilor, cât sunt acestea de sănătoase.

Astfel, cu un program extrem de încărcat, Cruise se energizează consumând gustări sănătoase. Potrivit NewsHub, Cruise este un consumator de astfel de gustări, din care nu lipsesc afinele congelate și nucile. Mai mult, colegul său de platou de la filmarea Misiunea Imposibilă Rouge Nation, Simon Pegg a dezvăluit că Tom era cel care se ocupa de ”serviciile de bucătar” pentru întreaga distribuție, semn că își dorea ca și colegii săi să îi urmeze dieta. Cea mai delicioasă gustare era însă cea formată din curmale umplute cu unt de arahide și presărate cu nucă de cocos.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel