Tocurile pe care ar trebui să le porți, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Mohammad Metri
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mohammad Metri

Perechea potrivită de pantofi poate face sau distruge o ținută, mai ales când vine vorba de tocuri. Fie că ești o fashionistă care cunoaște bine diferența dintre stilettos și slingbacks, fie că ești o persoană care păstrează tocurile doar pentru ocazii speciale, uneori avem cu toții nevoie de puțină inspirație. Iar astrologia poate dezvălui un stil care reflectă pasiunea și energia ta interioară.

Berbec: Tocuri groase

Când vine vorba de modă, Berbecii vor ca oamenii să îi remarce. Ai multă încredere și fler și nu ți-e teamă să le arăți. Dar energia ta  înseamnă că hainele tale trebuie să fie funcționale, dar și distractive. De aceea, o pereche de pantofi cu tocuri bloc va fi o completare perfectă a garderobei tale. Tocurile groase te vor ține cu picioarele pe pământ, în timp ce îți vei duce ziua cu putere.

Taur: Tocuri mici

Taurii nu sunt cunoscuți pentru că au un simț al modei sălbatic și nebunesc. Garderoba ta este de „lux”, ceea ce face ca tocul subțire să fie perechea potrivită pentru tine. Tocul subtil îl face perfect pentru a fi purtat cu blugi, fuste sau rochii. Și sunt suficient de profesioniști pentru a-i purta la serviciu, fiind în același timp suficient de sexy pentru a merge la un pahar de băutură după orele de program. O piesă de investiție care nu se va demoda niciodată - ce și-ar putea dori mai mult un Taur?

Gemeni: Pantofi cu tocuri stabile

Curioși și creativi, Gemenii sunt un pic imprevizibili, inclusiv când vine vorba de modă - ceea ce înseamnă că dulapul tău este plin de lucruri pe care nu le-ai mai purtat de ani de zile. Așadar, dacă ai de gând să-ți cumperi o nouă pereche de tocuri, acestea ar trebui să fie clasice și versatile, cum ar fi slingbacks. Nu numai că acești pantofi sunt incredibil de la modă și măgulitori, dar nu te vor împiedica să îți duci ziua încărcată și numeroasele angajamente sociale.

Rac: Sandale cu talpă ținută

Racilor le place aspectul de eleganță pe care îl oferă purtarea tocurilor, dar, ca o creatură de confort, nu vă place cât de instabile vă fac să vă simțiți. Ciorapii îți oferă în continuare aceeași înălțime și același efect de alungire ca și tocurile obișnuite, dar tălpile lor robuste și curelele de susținere la gleznă înseamnă că te vei simți confortabilă și încrezătoare - factori foarte importanți atunci când femeia casnică a zodiei se decide să iasă în oraș.

Leu: Tocuri cu platformă

Nu e nimic subtil în stilul tău, Leu. Îți place să adaugi un pic de strălucire și farmec la orice ținută pe care o poți. Iar când vine vorba de alegerea perechii perfecte de tocuri, cauți ceva care să întoarcă privirile în momentul în care intri pe ușă. Așadar, ia o pereche de tocuri cu platformă pentru următoarea ta ieșire în oraș. În ciuda înălțimii lor, designul lor gros înseamnă că sunt ușor de mers și de dansat - important pentru o petrecăreață ca tine!

Fecioară: pantofi cu toc

Fecioarele sunt renumite pentru că au un stil impecabil, dar fără efort. Dar, fiind perfecționista zodiei, vă place să vă păstrați garderoba fără dezordine, așa că orice achiziție nouă va trebui să se încadreze în garderoba dvs. capsulă existentă. De aceea, nu poți da greș cu o pereche de pantofi cu toc din piele lăcuită. Cunoscuți pentru designul lor atemporal și pentru versatilitatea lor, s-ar putea ca acești pantofi să își facă loc în rotația obișnuită a ținutelor tale.

Balanță: Tocuri D'Orsay

Fiind unul dintre cele mai elegante semne zodiacale, Balanțele văd în modă o oportunitate de a se exprima. Cu un stil asemănător unui pantof cu toc clasic, dar cu o tăietură laterală elegantă, acești pantofi sunt exact amestecul potrivit de sexy și sofisticat.

Scorpion: Stilettos

Scorpionul este cel mai senzual semn zodiacal. Și, deși personalitatea ta este mai rezervată, simțul tău vestimentar nu este la fel, așa că ai nevoie de o pereche de pantofi cu tocuri cu ceva mai mult curaj și stil.Datorită înălțimii lor uluitoare, tocurile cu toc sunt unii dintre cei mai greu de purtat, dar tu nu ești genul care să te retragi în fața unei provocări. Nu numai că îi vei impresiona serios pe toți cei din jurul tău în acești pantofi, dar te vei simți super sexy. Singurul dezavantaj al purtării lor este că toată lumea îți va dori atenția.

Segetător: tocuri Peep-Toe

Spirit liber și aventuros, Săgetătorii nu iau moda prea în serios. Ca majoritatea semnelor de foc, stilul tău personal este alimentat de pasiune și creativitate. Ești spontană, așa că ai nevoie de o pereche de pantofi cu toc care să se potrivească cu orice.

De aceea, credem că vei adora o pereche de tocuri peep-toe amuzante și cochete. Adaugă-ți o notă personală cu o pedichiură viu colorată sau chiar cu un inel de degete.

Capricorn: Tocuri cu curele

Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt unii dintre cei mai bine îmbrăcați și mai eleganți oameni din jur. S-ar putea să nu fii cel mai îndrăzneț în alegerile tale vestimentare, dar vei arăta întotdeauna bine pus la punct. De aceea, nu poți da greș cu o pereche de pantofi cu tocuri simple cu barete. Nu sunt prea pretențioși, dar curelele delicate adaugă un pic de sex-appeal, oferindu-ți combinația perfectă de fler și funcționalitate.

Vărsător: Botine cu toc înalt

Inventiv și imaginativ, nimeni nu are un stil mai unic decât un Vărsător. Ai tendința de a-ți găsi piesele preferate îngropate într-un raft de la magazinul de vechituri, iar când vine vorba de încălțăminte, preferi să mergi desculț. Iubești sentimentul de libertate! Dar, mai mult decât atât, îți place să șochezi oamenii, motiv pentru care credem că ar trebui să-ți iei o pereche de botine sexy, cu toc înalt. Vor face o mare declarație și vor adăuga ceva puțin diferit ținutelor tale.

Pești: Tocuri cu șnur

Peștii sunt visători și romantici, iar stilul tău reflectă cu siguranță acest lucru. Ești atrasă de materiale naturale, țesături fluide și modele capricioase care te fac să te simți ca într-un basm. De aceea, îți recomandăm tocurile cu șnur care se leagă pe picior. Aceștia au un aspect moale și feminin de sine stătător, dar să găsești o pereche într-o culoare pastelată frumoasă este și mai bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel