Toate femeile au făcut o pasiune pentru el. Cine este cel mai dorit actor al momentului

Data publicării:
Regé-Jean Page, sursa foto Instagram
Descriere foto: Regé-Jean Page, sursa foto Instagram

Fiecare serial are un personaj după care toate domnișoarele râvnesc. Același lucru s-a întâmplat și cu serialul momentului, Bridgerton. 

Nu degeaba „Bridgerton” este cel mai urmărit serial de pe Netflix. Ducele de Hastings este atracția principală și toate domnișoarele care urmăresc serialul au făcut o pasiune pentru personaj. Regé-Jean Page se numeşte actorul care interpretează rolul lui Simon Basset. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Regé-Jean Page (@regejean)


Serialul urmărește povestea de dragoste dintre Simon și Daphne, doi tineri diferiți dar care se iubesc enorm. Are un singur sezon iar acțiunea se petrece în Londra, în înalta societate. La fel ca în viața reală, Ducele este dorit de toate domnișoarele, dar evită căsătoria. 


Regé-Jean Page s-a născut în Londra, însă o mare parte din copilărie și-a petrecut-o în Harare, Zimbabwe. Page a mai apărut și în „Mortal Engines”, drama „Waterloo Road”, produsă și difuzată de BBC Three, și drama „Sylvie’s Love”. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Regé-Jean Page (@regejean)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel