„Toate au botul extraordinar, parcă sunt airbag-uri”. Marcel Pavel, critici dure la adresa femeilor cu intervenții estetice

Data actualizării: | Data publicării:
Marcel Pavel, captură video YouTube
Descriere foto: Marcel Pavel, captură video YouTube

Marcel Pavel, în vârsta de 63 de ani, a criticat dur femeile care apelează la intervențiile estetice. 

Marcel Pavel a fost invitat în emisiunea online, „FRESH by UNICA”, unde a vorbit despre un subiect controversat: operațiile estetice. Artistul spune că nu este de acord cu femeile care exagerează, dar că, nu ar exclude ideea de a se lăsa pe mâna unui medic estetician pentru blefaroplastie. 

„Probabil am să apelez la un doctor estetician, poate că la pleoape puțin, poate acolo, că sunt lăsate puțin. În rest, nu! Nici n-aș vrea și nici n-are sens, ce sunt cocotă masculină? Nu sunt! Nu vreau! Orice s-ar întâmpla se vede când umbli față”.

Artistul le critică dur pe femeile care apelează la intervenții estetice în mod exagerat, despre care spune că „s-au mutilat”.

„Toate fetele au buzele făcute așa mari, seamănă toate între ele parcă au bot de rață. Nu știu dacă e necesar. Unele femei, pe care le consideram foarte frumoase, s-au mutilat pentru că au umblat la treaba asta. Când umbli la ce ți-a dat Dumnezeu e o problemă și când începi să te joci de-a Dumnezeu, tu ai o problemă! Te pedepsește! Toate au botul extraordinar, parcă sunt airbag-uri”.


Mai mult, artistul spune că nu este împotriva ajustărilor și îmbunătățirilor estetice, însă cu o limită. 

„Buzele acelea extrem de mari. Adică poți să ai un contur, să zicem, poate femeile care au avut ceva probleme, s-au îngrășat, după aceea au slăbit, și-au pus silicoane în anumite zone, mai înțelegi. Dar așa, să faci din asta o virtute și o laudă, e penibil. Mie mi se pare foarte urât și vulgar. Sunt demodat!”, a declarat Marcel Pavel, potrivit unica.ro.

 

 

Marcel Pavel a cheltuit 30.000 de euro pentru a-și ajuta fratele, care se confrunta cu grave probleme de sănătate

Tot în cadrul interviului, Marcel Pavel a povestit un episod dureros din viața lui, când unul dintre frații lui s-a aflat la cumpăna dintre viață și moarte, iar el a trebuit să scoată din buzunar o sumă mare de bani, pentru a-l salva.

 

„Nu sunt așa un mare cheltuitor, eu mi-am ajutat familia tot timpul! Mamei mele, Dumnezeu să o odihnească, îi trimiteam 1000 de euro pe lună. Treizeci de ani asta am făcut eu, când am început să-mi permit. Am ajutat familia, pe sora mea, pe frații mei i-am ajutat cu ce am putut. Pe fratele meu care a avut un infarct, cel mijlociu, a fost operat pe cord, apoi a făcut ocluzie intestinală, am cheltuit cred că vreo 30.000 de euro. Sunt niște economii pe care probabil că faci un efort enorm să reușești să strângi un bănuț, dar când e vorba de familie, pentru mine este pe primul plan. De ce să am eu și ei să nu aibă?! Adică ce fericire mai am eu, înseamnă că sunt un egoist! Trăim decent, suntem uniți, dar nu suntem bogați!” a  mai povestit artistul, la FRESH by UNICA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel