Toată lumea este cu ochii pe Andreea Mantea. Este sau nu însărcinată frumoasa vedetă

Data publicării:
Andreea Mantea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Mantea, sursa foto Instagram

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură o veste bună din partea vedetei. 

Chiar dacă a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, Andreea Mantea este urmărită de foarte multe persoane pe rețelele de socializare, iar oamenii sunt curioși dacă vedeta are de gând să rămână însărcinată pentru a doua oară sau dacă are de gând să meargă în fața altarului cu noul iubit misterios. 


Recent, vedeta a postat pe pagina de Instagram o fotografie de la o petrecere în cadrul căreia s-a aflat sexul unui bebeluș. Andreea Mantea a fost îmbrăcată toată în negru și cu o vestă de blană destul de largă. Fotografia a stârnit foarte multe intrebări, iar urmăritoarele nu s-au putut abține și au întrebat-o pe vedetă dacă nu cumva este însărcinată. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)


Andreea Mantea nu a vrut să lase de înțeles altceva și le-a răspuns curioaselor. Din păcate, răspunsul a fost unul negativ. Cert este că Andreea Mantea nu respinge această idee, ba mai mult dă semne că și-ar dori încă un copil. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel