Toată familia Andreei Tonciu a fost infectată cu COVID-19: „Nu am ajuns însă la spital”

Data publicării:
Andreea Tonciu și soțul ei, sursa Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu și soțul ei, sursa Instagram

Familia Andreei Tonciu a fost lovită de COVID-19. Ce declarații a făcut vedeta?

Andreea Tonciu a dezvăluit că a avut Covid-19 și toată familia sa a fost afectată profund de acest virus. Vedeta spune că și soțul, sora și mama ei au trecut prin această boală în luna martie a acestui an. Fiica ei, Rebecca nu a luat virusul și nici tatăl vedetei, iar asta a fost o ușurare pentru toată familia, mai ales că bărbatul suferă și de alte boli și ar fi fost riscant pentru el. 


Andreea Tonciu a dezvăluit că au avut o formă ușoară, dar tot s-au temut de cum va evolua boala. 


„Covid am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Click.ro.


Andreea Tonciu nu își mai duce fetița la grădiniță: „Este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat”


Viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical de când a apărut în viața ei, Rebecca. Vedeta este extrem de mândră de fiica ei și a lui Daniel Niculescu. Fiica vedetei are vârsta de 5 ani,  dar cu toate astea Andreea împreună cu soțul său au hotărât să nu o mai ducă pe fetiță la grădiniță. Motivul este chiar situația pandemică actuală. Bruneta se teme pentru viața micuței, astfel că a decis ca în această perioadă să rămână acasă.


''Am scos-o de la grădiniță deoarece ea este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat, fiind și anotimpul rece sunt foarte multe viroze, plus coronavirus, mi-am pus un semn de întrebare și am zis că trebuie să stea cu mine acasă. Ei îi place cel mai mult din lumea asta să stea cu mine acasă, este dependentă de mine, cum și eu sunt dependentă de ea. Stăm împreună, facem activități, o duc la balet, o duc engleză și la dansuri'', a declarat Andreea Tonciu în exclusivitate la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel