TJ Miles este dependent de un aliment. Acesta a trăit foarte greu în Dominicană fără el: ”După ce am ieșit am mâncat atât de multe...”

TJ Miles a vorbit despre competiția Survivor și despre cum își revine după această expereință grea.

TJ Miles a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor, fiind implicat, de-a lungul competiției, în diferite scandaluri. Totuși, în ciuda așteptărilor unora dintre colegi, acesta a ajuns destul de departe în competiție, chiar dacă nu a reușit să se lupte pentru marele premiu. Deși și-ar fi dorit să ajungă în marea finală, faimosul s-a bucurat din plin de lucrurile pe care i le-a dăruit libertatea.

”După ce am ieșit din reality show m-am spălat, am făcut cel mai lung duș din viața mea, cu apă caldă și cu săpun, și cu șampon - frumos tot! Când am ieșit din reality show eram cazat la un hotel în Dominicană, și acolo a fost prima dată când putut să mă spăl, să mănânc și să mă relaxez.”, a declarat TJ Miles, potrivit click.ro

Ce a mâncat TJ Miles când a ieșit din competiție

Resursele limitate de pe Insula din Dominicană îi determină pe concurenți să mănânce cât mai mult, atunci când părăsesc competiția. TJ Miles spune însă că prioritare pentru el au fost dulciurile.

”Când am ieșit mi-a fost poftă să mănânc carrot cake, că m-a înnebunit cât a fost carrot cake-ul ăla acolo. Însă, vreau să spun dor să mănânc orice dulce posibil. Mai mult dulce decât de sărat. Și când este vorba de dulce, eu mănânc foarte multe lucruri dulci, de la înghețată, la napolitane. Orice. Mănânc orice e dulce. Deci cam de asta mi-a fost pofta după ce am ieșit din competiția Survivor România: dulce, dulce, dulce. După ce am ieșit am mâncat atât de multe torturi de morcovi, oreo, ciocolată, dar și altele”, a mai spus acesta.

Ce a simțit TJ Miles în momentul în care a fost votat să părăsească competiția

În momentul în care a fost nominalizat să plece acasă, TJ Miles a fost încercat atât de sentimente pozitive, cât și negative.

”Deci am trăit un amalgam de sentimente când am văzut că plec și nu știam cum să reacționez - ori să mă bucur, ori să plâng. Pur și simplu eram foarte confuz și chiar încercam să procesez toate lucrurile care se întâmplau în momentul în care am fost chemat să sting flacăra. Era greu pentru mine - mă tot gândeam la lucrurile bune care mi s-au întâmplat, la lucrurile rele, tot felul de lucruri treceau prin mintea mea.”, a spus el.

Cum s-a schimbat stilul de viață al acestuia

Chiar dacă își dorește să-și reia stilul de viață pe care îl avea înainte de competiție și să meargă la sală regulat, TJ Miles spune că o perioadă vrea să se mai bucure de toate mâncărurile care i-au lipsit în Dominicană.

”Cum o să se schimbe alimentația? S-a schimbat, îți dai seama. Pentru că nu am mâncat mult duce în perioada concursului, tot ce am făcut a fost să consum dulciuri continuu. Corpul meu a avut nevoie. Dar, ușor-ușor, o să reintru în normalitate din punct de vedere alimentar, o să mă duc și la sală, totul o să fie cum era înainte, ba chiar mai bine, cu mai multă experiență în ceea ce privește sportul și alimentația. Însă acum vreau să mănânc tot ce îmi doresc fără restricții, încă mă recuperez.”, a continuat acesta.

Cu cine vrea TJ Miles să păstreze legătura după Survivor

”Prieteni” este un cuvânt destul de valoros și nu pun această etichetă oricui. Nu pot spune că mi-am făcut prieteni acolo. Dar am niște cunoșțințe destul de mișto, cum ar fi Mari Fica, Marian Drăgulescu, până și niște războinici, poate chiar Elena Matei sau poate chiar Ana Dobrovie. Până și Duli.

O să țin legătura cu oricine vrea să țină legătura cu mine, nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni, dacă vine cineva organic și se menține o legătură de durată cu cineva de la Survivor, aia e. Tot ce pot să spun este că sunt deschis și la relații profesionale, de afaceri, chestii care ne ajută reciproc.”, a încheiat TJ Miles.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 21 iun 2022, 22:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience