Titi Aur, mesaj emoționant după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce l-a ajutat pe fostul pilot de raliuri, în lupta cu boala: „M-am născut a doua oară”

Titi Aur, foto Facebook.
Descriere foto: Titi Aur, foto Facebook.

Titi Aur a transmis un mesaj emoționant, după ce s-a vindecat de COVID-19. Fostul pilot de raliuri a dezvăluit ce l-a ajutat extrem de mult în lupta cu boala.

Fostul pilot de raliuri, Titi Aur, a traversat una dintre cele mai grele perioade din viața sa, după ce s-a infectat cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Starea lui de sănătate s-a agravat, motiv pentru care a fost internat la spital. Acum, la două săptămâni după infectare, Titi Aur a fost externat, iar starea lui este din ce în ce mai bună.

Titi Aur a mărturisit că nu știe de unde a contractat virusul, mai ales că s-a protejat și a purtat mereu mască.

„Nu mă simt foarte bine, nu pot respira fără mască, și acum am oxigen la nas, niște tubulețe. Încerc să vorbesc puțin cu dumneavoastră, sper că nu prea mult, pentru că mă apucă tusea dacă vorbesc prea mult.

Sunt internat de joi, am fost depistat duminică, am primit tratament acasă pentru că nu aveam afectat plămânul, la toate controalele făcute duminică, dar joi am avut probleme, dificultăți cu respirația și am venit la spital.

La computerul tomograf s-a văzut că ambii plămâni sunt afectați în proporție de 30%, ceea ce înseamnă deja grav. 85% dintre pacienții COVID nu au plâmânii afectați și pot fi tratați acasă, bineînâeles, tot sub supravegherea medicului”, a dezvăluit Titi Aur acum zece zile, pentru Digi24.ro.

După ce a fost externat, Titi Aur a mărturisit că a renăscut pentru a doua oară și le mulțumește din suflet medicilor care au depus toate eforturile pentru a-l ajuta să iasă învingător din această luptă grea.

Acesta a recunoscut că starea sa de sănătate dinaintea infectării cu Covid-19 a contribuit enorm în vindecarea sa.

„M-am născut a doua oară! Norocul meu a fost că nu am avut alte comorbidități, medicii putând să-mi administreze medicamente puternice, care au dereglat organismul, dar acesta fiind sănătos a rezistat! Nu am cuvinte să mulțumesc medicilor de la Bârlad”, a spus Titi Aur după ce a fost externat din spital, potrivit Vremea Nouă.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 apr 2021, 12:12 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience