Titi Aur, internat în spital cu Covid: „Nu pot respira fără mască, și acum am oxigen la nas, niște tubulețe”

Data publicării:
Titi Aur, foto Facebook.
Descriere foto: Titi Aur, foto Facebook.

Titi Aur este internat în spitalul din Bârlad, după ce starea lui de sănătate s-a deteriorat. Fostul pilot de raliu este infectat cu noul coronavirus. 

Titi Aur se află internat în spitalul din Bârlad, unde a a juns la câteva zile după ce a fost depistat cu COVID. Inițial, fostul pilot de raliu a prezentat simptome ușoare și a primit medicație la domiciliu.

În acest moment, are ambii plămâni afectați în proporție de 30% și are nevoie de oxigen pentru a putea respira. 

 

„Nu mă simt foarte bine, nu pot respira fără mască, și acum am oxigen la nas, niște tubulețe. Mă apucă tusea dacă vorbesc prea mult. La computerul tomograf s-a văzut că ambii plămâni sunt afectați în proporție de 30%, ceea ce înseamnă deja grav. 85% dintre pacienții COVID nu au plămânii afectați și pot fi tratați acasă, bineînțeles, tot sub supravegherea medicului. Eu fac parte din cei 15% de ghinioniști, cu plămânii afectați, ceea ce înseamnă internare obligatorie, tratament intensiv și urmărite toate analizele. Este foarte multă grijă și implicare din partea personalului medical”, a povestit Titi Aur, potrivti Digi24.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel