Titi Aur, declarații cutremurătoare de pe patul de spital: ”Eram sufocat. Senzaţia e traumatizantă”

Data actualizării: | Data publicării:
Titi Aur, foto Facebook.
Descriere foto: Titi Aur, foto Facebook.

Titi Aur a făcut ultimele declarații de pe patul de spital, înainte să fie externat. Pilotul de raliu este infectat cu COVID și s-a prezentat în fața medicilor cu saturația sub 70 la sută.

Starea de sănătate a lui Titi Aur s-a ameliorat și a fost externat. Înainte de a pleca acasă, pilotul de raliu a avut o intervenție în emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, în care a dezvăluit coșmarul prin care a trecut în ultimele zile. 


”Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat”,   a spus Titit Aur la Pro TV. 

Titi Aur spune că a fost traumatizantă toată experiența din ultimele zile. Mai mult, acesta a explicat cum starea lui s-a agravat brusc, după ce, cîteva zile a avut doar o formă ușoară a bolii, asemănătoare cu gripa. Plămânii lui au fost afectați inițial în proporție de 30%, iar acum a ajuns la 45%.

Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45%.  De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă.
Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, a mai adăugat Titi Aur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel