Tita Bărbulescu a fost înmormântată la cimitirul Bellu. Cine va moșteni averea regretatei artiste

Data publicării:
Tita Bărbulescu, sursă captură youtube
Descriere foto: Tita Bărbulescu, sursă captură youtube

Tita Bărbulescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Astăzi, marea artistă a fost înmormântată la cimitirul Bellu.

Lumea muzicii populare este tot mai săracă. Artiști de valoare se sting din viață rând pe rând, lăsând în urma lor multă durere și tristețe. După vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian și Benone Sinulescu, o nouă veste a îndoliat lumea muzicii populare. Tita Bărbulescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani, iar astăzi a fost condusă pe ultimul drum. Aceasta  își va dormi somnul de veci în cimitirull Bellu din Capitală. Regretata artistă a fost apreciată și iubită de public, iar muzica ei a ajuns la inimile multor oameni. Tita Bărbulescu a fost una dintre solistele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu. Președintele României cunoaștea toate versurile melodiilor cântate de artistă.

 

Cine îi va moșteni averea lui Tita Bărbulescu

 

Ultimii ani din viață i-a petrecut într-un azil de bătrâni, unde a fost internată chiar de fostul soț. Recent, Solistul Georgel Nucă a declarat că artista nu avea copii, iar cel care i-a fost alături în toată această perioadă a fost soțul ei și totodată, acesta îi va moșteni și averea.

 

”De vreo trei ani a fost la căminul de bătrâni din Singureni, nu avea copii, nu avea pe nimeni. Nu rămăsese fără casă, avea un apartament cu trei camere. Nu a dat-o nimeni afară din casă. Îl avea pe fostul soț, domnul Postelnicu, care a avut grijă de dumneaei, mai multe nu știu. Domnul Postelnicu a intrat în posesia bunurilor, pentru că dânsul s-a ocupat de dumneaei. Dumnealui o ajuta, îi cumpara, o aducea și la emisiuni. Erau în relații bune și i-a fost aproape de când s-au despărțit. Nu știu prea multe din interiorul familiei, a mărturisit artistul Georgel Nucă pentru starpopular.ro.

 

Îndrăgita interpretă de muzică populară a avut un repertoriu extrem de bogat. Aceasta a bucurat milioane de români cu peste 300 de cântece. Avea peste 40 de ani de activitate artistică și a participat în peste 500 de spectacole, recitaluri și festivaluri. Tita Bărbulescu a învățat să cânte de la tatăl său, Nicolae Bărbulescu, un cunoscut lăutar din Argeș.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel