TIR ATI Spitalul Victor Babeș din București: Trei persoane și-au pierdut viața, alți 5, transferați

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ. Foto Pixabay/ Autor Silas Camargo Silão
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ. Foto Pixabay/ Autor Silas Camargo Silão

Trei persoane au murit, iar alte cinci au fost transferate, după apariția unor defecțiuni la instalația de oxigen a camionului ATI de la Spitalul „Victor Babeș” din București.

„Ministerul Sănătații a fost informat, prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, că trei pacienți și-au pierdut viața la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaționalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutului Național Victor Babeș (PMB / ASSMB).  

Din primele informații transmise Centrului Operativ Pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, defecțiunea a avut loc la instalația de oxigen a unității mobile.  

Cinci pacienți au fost transferați rapid: unul într-o altă secție din spitalul Victor Babeș și ceilalți patru la Spitalul ROL2 de la Otopeni, Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" și Spitalul Floreasca.

Ministrul Sănătații a fost la fața locului și s-a informat despre starea pacienților și asupra cauzelor incidentului”, anunță Ministerul Sănătății.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel